Στη Σούδα ο Παναγιωτόπουλος μαζί με Πάιατ και Αμερικανούς Γερουσιαστές  

Επισκέφθηκε τη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ

Νίκος Παναγιωτόπουλος βάση Σούδας

 Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος μετέβη σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Βάσεως των ΗΠΑ στη Σούδα της Κρήτης, αποδεχόμενος πρόσκληση που έλαβε από τον Πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρυ Πάιατ, επ’ ευκαιρία επισκέψεως που πραγματοποίησε Αντιπροσωπεία Αμερικανών Γερουσιαστών με επικεφαλής τον Σαλούντ Καρμπαχάλ.

Παναγιωτόπουλος Πάιατ Σούδα βάση

Παναγιωτόπουλος, Πάιατ και αμερικανοί Γερουσιαστές στη βάση στη Σούδα 

 Τηλεφωνική Επικοινωνία Παναγιωτόπουλου με τον Ουκρανό Υπουργό Άμυνας

Στην ομιλία που απηύθυνε ο κ. Παναγιωτόπουλος επεσήμανε τη σημασία της στρατηγικής σχέσεως ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ, η οποία βασίζεται σε κοινές ιστορικές και πολιτικές αξίες. Προέβη επίσης, σε σύντομη παρουσίαση της καταστάσεως ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο και των υποστηρικτικών ενεργειών της χώρας μας προς την Ουκρανία, για την προάσπιση της κυριαρχίας, της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητός της.

Επίσκεψη Υπουργού Άμυνας στη βάση των ΗΠΑ στη Σούδα

Επίσκεψη Υπουργού Άμυνας στη βάση των ΗΠΑ στη Σούδα 

Στο κάδρο του πολέμου στην Ουκρανία η Ελλάδα με αφορμή τους S – 300

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης τόνισε ότι η Ελλάδα αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο πυλώνα ειρήνης, ασφάλειας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή, γεγονός που αποδεικνύεται από τη συνέπεια στις υποχρεώσεις της απέναντι στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. Σημείωσε μάλιστα πως η χώρα μας καταδικάζει αναθεωρητικές και παραβατικές συμπεριφορές, οι οποίες αντίκεινται στο Διεθνές 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top