Θεοδωρικάκος για Πάτρα: Θα ελεγχθούν όλοι – Η έρευνα θα φτάσει μέχρι τέλους

«Τρία παιδιά πέθαναν, κανείς δεν είχε καταλάβει;»

Τη διαβεβαίωση ότι θα ελεγχθούν όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και πως η έρευνα θα φτάσει μέχρι τέλους έδωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

«Ζήτησα από την πρώτη μέρα την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, διότι πέρα από υποχρέωση της αστυνομίας είναι κάτι που ξεπερνά τις πιο ακραίες υποθέσεις εγκληματικότητας. Υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο», είπε, μιλώντας στον Σκάι, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος χύνει κροκοδείλια δάκρυα για να φανεί άγιος

Ο κ. Θεοδωρικάκος είπε πως οι αποδείξεις που έχει η αστυνομία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας είναι πανίσχυρες.

Πάτρα: Καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν βρέφος

«Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση. Πρέπει να μάθουμε τι έχει γίνει με όλα τα παιδιά και με άλλους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται. Έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα από την απώλεια αυτών των παιδιών και κανείς δεν είχε καταλάβει; Κανείς δεν είχε προσέξει; Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα», σημείωσε.

Πάτρα: Θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς – Ανοίγει ξανά ο φάκελος

«Πρέπει να κλείσουν όλες οι τρύπες του συστήματος. Δε μπορούμε να χάνουμε τρία παιδιά και να μην κάνουμε τίποτα», πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας, διαβεβαίωσε πως «θα μάθουμε όλη την αλήθεια» και υπογράμμισε: «Η έρευνα θα πάει μέχρι το τέλος. Πρέπει να ελεγχθούν όλες οι υπηρεσίες. Ό,τι και όποιος εμπλέκεται στην υπόθεση».

Τέλος, αναφορικά με την καταγγελία της μητέρας και της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη ΓΑΔΑ (την οποία η ίδια διέψευσε), ο υπουργός σημείωσε πως αποδείχθηκε απολύτως ψευδή και πως η 33χρονη κρατείται σε συνθήκες δικαίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top