Πυρά από την αντιπολίτευση για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής  

Μέτρα στήριξης «εδώ και τώρα» ζητούν τα κόμματα 

Να πάρει εδώ και τώρα μέτρα στήριξης των πολιτών, κάλεσαν τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αφήνοντας αιχμές για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής. 

Μητσοτάκης Σύνοδος Κορυφής: Σύσκεψη για την ασφάλεια τροφίμων στην Ελλάδα

«Η κυβέρνηση έχει ρεύμα. Στα καρτέλ. Στα funds και στους ιδιώτες μετόχους, στους οποίους πούλησε το 17% της ΔΕΗ. Στις ιδιωτικές εταιρείες ενέργειας. Στους ισχυρούς που κερδίζουν, ενώ εσύ δεν αντέχεις να πληρώσεις τον λογαριασμό» ισχυρίσθηκε ο Α. Τσίπρας σε ανάρτησή του

«Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα, όπως ήδη έχουν κάνει και άλλα κράτη, να προχωρήσει χωρίς ήξεις αφήξεις στην φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας και να επιβάλει πλαφόν στην ρήτρα αναπροσαρμογής στην λιανική τιμή» σχολίασε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.  

 Ενέργεια: Τι αποφάσισαν οι 27 της ΕΕ - Η εξαίρεση Ισπανίας και Ιταλίας

«Οι αποφάσεις της ΕΕ για την αγορά του πανάκριβου αμερικανικού LNG και για επιτάχυνση της λεγόμενης «πράσινης μετάβασης», φορτώνουν ακόμη μεγαλύτερα βάρη στους λαούς» αναφέρει το ΚΚΕ.  

Οικονόμου: Οριζόντια στήριξη των νοικοκυριών όσο διαρκεί η κρίση   

Η Ελληνική Λύση από την πλευρά της υποστηρίζει ότι «την ώρα που χώρες όπως η Πορτογαλία και Ισπανία κατάφεραν να προασπίσουν τα εθνικά τους συμφέροντα, ο πρωθυπουργός επέστρεψε με άδεια χέρια». 

Τέλος το ΜέΡΑ25 αναφέρει ότι «η  E.E. σε ένα θέμα ζωτικής σημασίας έκανε για μια ακόμα φορά «πολύ λίγα, πολύ αργά».   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top