«Πέφτουν» οι υπογραφές για τις φρεγάτες Μπελαρά την επόμενη εβδομάδα  

Παρέλαση της 25ης Μαρτίου με τα γαλλικά αεροσκάφη Ραφάλ

Την ερχόμενη εβδομάδα «πέφτουν» οι υπογραφές για την αγορά των γαλλικών φρεγατών «Μπελαρά», οι οποίες θα ενισχύσουν καθοριστικά το Πολεμικό μας Ναυτικό, όπως μετέδωσε από το Πεντάγωνο ο Κώστας Συμεωνίδης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. 

Παναγιωτόπουλος για Ουκρανία: Υπαρκτό σενάριο ο πόλεμος στην Ευρώπη

Οι συμβολισμοί αυτής της συμφωνίας είναι πολλοί. Την ερχόμενη Πέμπτη, παραμονή της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, έρχεται στην Αθήνα η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλύ, προκειμένου να υπογράψει με το ν Νίκο Παναγιωτόπουλο την επίσημη συμφωνία για την αγορά των τριών νέων φρεγατών «Μπελαρά».

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Πώς θα γίνει και ποιοι θα φορούν μάσκες

Η υπογραφή σχεδιάζεται να γίνει πάνω στο θωρηκτό «Αβέρωφ», στον  Φλοίσβο και μάλιστα με φόντο το γαλλικό αεροπλανοφόρο «Σαρλ Ντε Γκολ», το οποίο θα αγκυροβολήσει ανοιχτά του Πειραιά, ενόψει της 25ης Μαρτίου. Πρόκειται για συμβολισμούς που περνούν σαφή μηνύματα για την ισχυρή συμμαχία Αθήνας - Παρισιού. 

Στη Βουλή «Μπελαρά», «Rafale» και τορπίλες υποβρυχίων

Επίσης, στη φετινή παρέλαση θα δούμε για πρώτη φορά και τα νεοαποκτηθέντα αεροσκάφη «Ραφάλ», τα οποία θα πετάξουν πάνω από την Αθήνα, στέλνοντας κι αυτά τα δικά τους μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top