Οικονόμου: Τι θα λειτουργήσει και πώς Πέμπτη και Παρασκευή σε Αττική-Κρήτη

Τι ισχύει σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, δικαστήρια, courier, εμβολιασμούς

Video με τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για το τι θα ισχύσει για τα σχολεία και άλλους τομείς από την Πέμπτη, στην έκτακτη ενημέρωση του Star με τον Γ. Ευγενίδη.       

Με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Πέμπτη 27/1 και την Παρασκευή 28/1 σε Αττική και  Κρήτη, λόγω των προβλημάτων από την κακοκαιρία «Ελπίδα» ανακοίνωσε επισήμως από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. 

Σχολεία: Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα Πέμπτη και Παρασκευή στην Αττική

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε επίσης τι ισχύει σε μια σειρά από τομείς, για το ποιοι θα λειτουργήσουν και πώς, αλλά και ποιοι όχι, από αύριο.      

Τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα τις επόμενες μέρες συνιστά το Υπ. Εργασίας

Συγκριμένα ο κ. Οικονόμου ανακοίνωσε: 

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Με τηλεργασία αύριο η λειτουργία του Δημοσίου

Για την Περιφέρεια Αττικής και την Κρήτη ισχύουν τα ακόλουθα:

1. Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ύστερα από συνεννόηση με τις Περιφέρειες τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης, αλλά με τηλεκπαίδευση. 

2. Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης - ημερήσιας Φροντίδας.

3. Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου υπάρχει ισχυρή σύσταση για τηλεεργασία στον ιδιωτικό τομέα όπου είναι δυνατόν, ενώ στο Δημόσιο θα υπάρξει τηλεεργασία ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών και τυχόν προβλήματα πρόσβασης.

4. Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο 28 Ιανουαρίου, δε θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια. 

5. Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, τα καταστήματα δύναται να λειτουργήσουν από 10.00 έως 18.00.

6. Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν επιτρέπονται οι υπηρεσίες διανομής (delivery) και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες (courier).

7. Αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι παιδικοί εμβολιασμοί στο mega εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας και στο Παίδων Πεντέλης. Οι υπόλοιποι εμβολιασμοί παιδιών, καθώς και οι εμβολιασμοί ενηλίκων θα γίνουν κανονικά. Για όσους δεν προσέλθουν σε προγραμματισμένο ραντεβού, θα σταλεί σε κάθε περίπτωση sms για νέο ραντεβού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top