Τσίπρας για Rafale: Ντροπή και εθνική καπηλεία από ΝΔ

Οικονόμου: Δεν άφησε ούτε σήμερα στην άκρη την μικροπρέπεια

Για «ντροπή και εθνική καπηλεία» κάνει λόγο μέσω tweet στον προσωπικό του λογαριασμό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τη σημερινή παραλαβή των Rafale και σχετική ανάρτηση από τη Νέα Δημοκρατία.

Υδάτινη αψίδα για τα Rafale στην Τανάγρα: «Γεράκια, καλώς ήρθατε σπίτι σας

«Κανένα κόμμα ποτέ στη σύγχρονη ιστορία του τόπου δε μετέτρεψε αγορά εξοπλισμών με χρήματα του ελληνικού λαού, που μάλιστα δεν περισσεύουν, σε κομματικό σποτ. Ντροπή και εθνική καπηλεία…», αναφέρει ο κ. Τσίπρας.

Ανακοίνωσε αφορολόγητο στα πτητικά και καταδυτικά επιδόματα ο Μητσοτάκης

Για «κομματική προπαγάνδα με τα χρήματα των φορολογουμένων», κάνει, εξάλλου, λόγο σε ανάρτησή του στο twitter ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βλάχος.


Οικονόμου: Δεν άφησε ούτε σήμερα στην άκρη την μικροπρέπεια

Για μικροπρέπεια ανημέρα της τελετής υποδοχής των Rafale κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Η Κυβέρνηση, σε απόλυτη σύμπνοια με τον ελληνικό λαό, συνεχίζει ανυποχώρητα την προσπάθεια ενίσχυσης της ισχύος της Ελλάδος, σε κάθε επίπεδο. Ελπίζουμε και ευχόμαστε στην επόμενη ιστορική στιγμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας να παρευρεθεί έστω και ένας εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει.

«Ο ελληνικός λαός σήμερα αισθάνεται ασφαλέστερος και υπερήφανος. Ο κ. Τσίπρας, αυτή τη μέρα τουλάχιστον, θα μπορούσε να αφήσει στην άκρη τη μικροπρέπεια και την αντιπαράθεση για μια μεγάλη επιτυχία της Πατρίδας. Δεν θα τον ακολουθήσουμε», καταλήγει.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top