Η συνάντηση Μητσοτάκη στα Μέγαρα με μικρούς… Σούπερμαν 

Μήνυμα στους 60ρηδες από τον Πρωθυπουργό για τον εμβολιασμό

Επίσκεψη στα Μέγαρα πραγματοποίησε το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη συνάντηση του με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας κάλεσε τους 60άρηδες που παραμένουν ανεμβολίαστοι να σπεύσουν, για να προστατευθούν. Η στιγμή που ξεχώρισε, όμως, ήταν όταν βρέθηκε στον ειδικό χώρο, όπου εμβολιάζονταν παιδάκια. 

O Κυριάκος Μητσοτάκης στην επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας ΜεγάρωνO Κυριάκος Μητσοτάκης στην επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων

Ξεκινούν τη Δευτέρα τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

Φορώντας μια μάσκα του... Σούπερμαν ένας μικρός έκανε  την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό και δέχθηκε ένα γλυκό κέρασμα για να ακολουθήσει και ο δεύτερος που περίμενε  για εμβόλιο. 

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη στη Μονογυιού για τον θάνατο του αδελφού της  

 

Κι ενώ οι μικροί μαθητές και οι γονείς τους ανταποκρίνονται στην έκκληση για εμβολιασμό, το 10% των πολιτών άνω των 60 ετών, παραμένει ανεμβολίαστο αν και διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο.

Απευθυνόμενος σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, ο πρωθυπουργός ζήτησε από όσους είναι άνω των 60 ετών και παραμένουν ανεμβολίαστοι, να προστατεύσουν τη ζωή τους.  

«Τους λίγους συμπολίτες μας άνω των 60 οι οποίοι ακόμα παραμένουν ανεμβολίαστοι, τους ενθαρρύνω και σήμερα: κάντε το βήμα. Δεν είναι το ζήτημα του προστίμου, ναι το πρόστιμο θα επιβληθεί, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Προστατεύστε τη ζωή σας, τη ζωή αυτών που αγαπάτε και καταλάβετε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και σώζει ζωές».

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε και πτηνοτροφική μονάδα της περιοχής και το βασικό θέμα της συζήτησης ήταν αυξημένο κόστος παραγωγής. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι με την κρατική επιδότηση, οι αυξήσεις στο ρεύμα θα είναι μικρότερες κι ενθάρρυνε τους παραγωγούς να επενδύσουν σε φωτοβολταϊκά. 

Μητσοτάκης: Κάλυψη έως 50% του κόστους αύξησης της ενέργειας  

Όσο για το κόστος των ζωοτροφών, ο Πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι εξετάζονται κι άλλες παρεμβάσεις, μετά τη μείωση του ΦΠΑ

Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η προστασία του πολίτη

Στη συνάντηση του με τους αξιωματικούς και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Μεγάρων, ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τη εξάρθρωση σπείρας που είχε κάνει 59 διαρρήξεις στην περιοχή και χαρακτήρισε «προτεραιότητα» την προστασία του πολίτη.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top