Κορωνοϊός: Τα νέα μέτρα που αποφασίζει η κυβέρνηση για τις αρχές του 2022 

Επαναφορά τηλεργασίας και νέο ωράριο λειτουργίας σε εστίαση - διασκέδαση 

Έρχονται μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό τις επόμενες μέρες, ειδικά στην εστίαση και τη διασκέδαση, με την κυβέρνηση να αναζητά τη χρυσή τομή μεταξύ μέτρων προστασίας και λειτουργίας της οικονομίας. 

Κορωνοϊός: 6.590 κρούσματα παρά την αργία - 58 οι θάνατοι

Όπως μετέδωσε η Κατερίνα Τσαμούρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που παρουσίασε σήμερα ο Γιώργος Ευγενίδης, από το νέο έτος θα ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε ως τώρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα νυχτερινά κέντρα, τα μπαρ, τα εστιατόρια και όλοι οι χώροι εστίασης θα κλείνουν τα μεσάνυχτα.

«Βράζει» και τα Χριστούγεννα από Covid-19 η Αττική: 3.200 κρούσματα  

Τη Δευτέρα πάντως συνεδριάζει η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων και εκτός από το ωράριο, θα εστιάσει επίσης στην πληρότητα, αλλά και στις αποστάσεις. Άρα: τέλος οι όρθιοι και διασκέδαση μόνο για καθιστούς θαμώνες. Μάλιστα υπάρχει η περίπτωση να εισηγηθεί η Επιτροπή να εφαρμοστούν άμεσα τα μέτρα, δηλαδή  πριν την πρωτοχρονιά και όχι μετά, αν και αυτό δεν είναι το επικρατέστερο σενάριο και το πιθανότερο είναι οι αλλαγές να έρθουν το 2022. 

Χριστούγεννα στη σκιά της πανδημίας για δεύτερη φορά 

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, από τις 3 Ιανουαρίου επανέρχεται η υποχρεωτική τηλε-εργασία στις επιχειρήσεις στο 50%. Κυβερνητικά στελέχη επιμένουν όμως ότι δε θα ξαναπάμε σε ολικό lockdown και τα μέτρα αυτά δεν «προετοιμάζουν» την επιβολή του.    
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top