Η απάντηση K. Μπακογιάννη σε ΣΥΡΙΖΑ για το κόστος της εκδήλωσης με Ρουβά 

«Μίζερα και ανούσια κάποιοι φαρμακώνονται από τα λόγια τους» 

Οργισμένη απάντηση έδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σε ανάρτησή του στο Facebook, για την κριτική που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης παρατάξεις της μειοψηφίας στον Δήμο, για το κόστος της εκδήλωσης με τον Σάκη Ρουβά, στην εκδήλωση για την αλλαγή του χρόνου που φέτος θα γίνει χωρίς κοινό, λόγω κορωνοϊού, έξω από το θέατρο του Λυκαβηττού. Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίζεται για 17 λεπτά με το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 211.000 ευρώ.

Σία Κοσιώνη: Νέα βόλτα στο πάρκο με τον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην ανακοίνωσή του σε «μακαρόνια με κιμά, κόστους 211.000 ευρώ» και κάλεσε τον Δήμο «να ακυρώσει άμεσα την προκλητική φιέστα». Αντέδρασαν και οι προσκείμενες παρατάξεις στο ΚΙΝΑΛ (του Παύλου Γερουλάνου)  και το ΚΚΕ, με την Τεχνόπολη να απαντά πάντως ότι το ποσό αυτό δεν είναι η  αμοιβή του Σάκη Ρουβά αλλά  το συνολικό κόστος της εκδήλωσης για 170 επαγγελματίες και 20 εταιρίες. 

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Μπακογιάννης  επισημαίνει ότι οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας είναι σαν το έθιμο με τα κάλαντα και διευκρινίζει ότι το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Χριστούγεννα στην Αθήνα με παγοδρόμιο στην πλατεία Κοτζιά

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρει στην ανάρτησή του: 

 «Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια.

Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν. Άλλωστε η Τεχνόπολη τα είπε όλα, το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το άχαρο μέρος του σκηνικού.

Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top