Πρόεδρος ΚΟ του ΚΙΝΑΛ ο Μ. Κατρίνης με πρόταση Ανδρουλάκη 

«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι» διαμήνυσε ο νέος αρχηγός

Νίκος Ανδρουλάκης Μιχάλης Κατρίνης

Επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ αναλαμβάνει ο Μιχάλη Κατρίνης, με πρόταση του νέου προέδρου του Κινήματος, Νίκου Ανδρουλάκη, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα η οποία συνεδρίασε για πρώτη φορά σήμερα μετά τις εσωκομματικές εκλογές. Σύμφωνα επίσης με την πρόταση του Ν. Ανδρουλάκη,  Κοινοβουλευτικος Εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο  Κώστας Σκανδαλίδης, με  αναπληρώτρια τη Νάντια Γιαννακοπούλου, Γραμματέας της ΚΟ η Λίτσα Λιακούλη και αναπληρωτής Γραμματέας ο Γιώργος Αρβανιτίδης. 

Aνδρουλάκης – Τσίπρας: Βίοι παράλληλοι ή διαφορετικοί;  

Να σημειωθεί ότι ο Μ. Κατρίνης με τη νέα του ιδιότητα θα εκπροσωπεί το ΚΙΝΑΛ στις συζητήσεις στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, καθώς ο κ. Ανδρουλάκης δεν είναι μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου αλλά ευρωβουλευτής και δεν μπορεί να λαμβάνει τον λόγο.    

«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι» διαμήνυσε ο νέος αρχηγός στέλνοντας μήνυμα ενότητας αλλά με την αιχμή παράλληλα «την εντολή αυτή να τη σεβαστούμε όλοι και πρώτος εγώ».  


Ένα λευκό τριαντάφυλλο στο μνήμα της Γεννηματά από τον Ανδρουλάκη

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε επίσης ότι «το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε,  ας δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας» και κατέληξε στην ομιλία του: 

«Το Κίνημα μας θα είναι στην πρώτη γραμμή για την Ελλάδα της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας.

ΚΙΝΑΛ: Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη για τη νίκη του

Τώρα που το βλέμμα των Ελλήνων πέφτει πάλι πάνω μας, τώρα που γίνεται φανερό ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, ας δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε την μεγάλη ισχυρή και περήφανη τη Δημοκρατική Παράταξη.

Στο νέο αυτό ταξίδι προσβλέπω σε εσάς, σας θέλω μπροστά και να είστε βέβαιοι ότι μαζί θα κάνουμε το Κίνημά μας και πάλι ισχυρό και περήφανο!

Σήμερα κάνουμε το πρώτο μας βήμα, το πρώτο σημαντικό βήμα για τη διάταξη των δυνάμεών μας στη Βουλή».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top