Εμβόλιο κορωνοϊός: Περισσότερα ραντεβού αρχές Ιανουαρίου για παιδιά 5-11

Οικονόμου για Τράγκα: Να εμβολιαστούν όσοι είναι ανοχύρωτοι

Περισσότερα ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 5 έως 11 ετών θα υπάρχουν από αρχές Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Οικονόμου, στις αρχές του νέου έτους θα παραληφθούν νέα εμβόλια για τα παιδιά αυτής της ηλικίας.

Εμβόλιο κορωνοϊός: Πάνω από 28.000 ραντεβού για παιδιά 5-11 ετών

«Θα έχουμε μεγάλο αριθμό ραντεβού ξανά,  όταν θα παραλάβουμε και καινούρια εμβόλια για τα παιδιά στις αρχές Ιανουαρίου δεδομένου ότι το εμβόλιο αυτό είναι διαφορετικό, στο 1/3 της δόσης από τους ενήλικες. Θα υπάρχει όμως ομαλή ροή από τις αρχές του έτους», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στον Σκάι.

Όπως είπε, η ανταπόκριση για τον εμβολιασμό των παιδιών είναι εντυπωσιακή: «Μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί πάνω από 28.000 ραντεβού».

Για θάνατο Τράγκα: Να εμβολιαστούν όσοι είναι ανοχύρωτοι

Ο κ. Οικονόμου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Γιώργου Τράγκα, υπογραμμίζοντας πως θα μπορούσε να είναι στη ζωή, εάν είχε εμβολιαστεί.

Θεμιστοκλέους για θάνατo Τράγκα: Διάφορες φωνές στοιχίζουν ζωές

«Είναι κρίμα να φεύγει ένας ακόμη άνθρωπος, με υποκείμενα νοσήματα είναι η αλήθεια. Θα μπορούσε να ήταν στη ζωή αν είχε εμβολιαστεί. Είναι εδώ το εμβόλιο, να σπεύσουν όλοι, κυρίως όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα και είναι σε ευαίσθητες ηλικιακές ομάδες να εμβολιαστούν. Ας λειτουργήσει ως ένα μήνυμα να σπεύσουν να εμβολιαστούν όσοι παραμένουν ανοχύρωτοι απέναντι στη βαριά νόσο», σημείωσε.

Τι είπε για το κάψιμο μασκών και βιβλίων από αρνητές γονείς στη Χαλκίδα

Αναφορικά με το κάψιμο μασκών και βιβλίων στη Χαλκίδα από αρνητές γονείς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι οι εικόνες αυτές προκαλούν «μόνο ανατριχίλα και τα πιο απαίσια συναισθήματα».

Χωρίς να κρύψει την αγανάκτησή του, τους χαρακτήρισε ως «περιθωριακά στοιχεία», «τσαρλατάνους» και  ανθρώπους που, μέσα στη γραφικότητά τους, γίνονται επικίνδυνοι γιατί μπορεί να παρασύρουν ανθρώπους και να τους πάρουν στον λαιμό τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top