Κορωνοϊός: Εξετάζεται η διπλή δόση του εμβολίου σε όσους έχουν νοσήσει!

Έρχεται και τέταρτη δόση για ανοσοκατασταλμένους 

Εξελίξεις υπάρχουν στο πεδίο των εμβολιασμών, καθώς η Επιτροπή εμπειρογνωμόνων συζητά για το τι θα γίνεται με τον εμβολιασμό όσων έχουν νοσήσει από κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Στενεύουν τα όρια – 3 μήνες η ισχύς του πιστοποιητικού νόσησης

Ως τώρα οι νοσήσαντες έκαναν μια δόση του εμβολίου, μετά το πέρας της περιόδου ισχύος του πιστοποιητικού νόσησης. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Ευγενίδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Επιτροπή θα εξετάσει αν θα συνεχίσουν να κάνουν μια δόση στο τρίμηνο ή θα πρέπει να κάνουν διπλή δόση, όπως όλοι οι υπόλοιποι. 

Ανοίγει η πλατφόρμα εμβολιασμού για παιδιά 5-11 ετών 

Εμβόλιο: Ανοίγει την Παρασκεύη η πλατφόρμα για τα παιδιά 5-11 ετών

Αύριο, Παρασκευή, λογικά μετά το μεσημέρι, οι γονείς θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών. Σε αυτή την ομάδα θα χορηγείται το 1/3 της δόσης του εμβολίου της Pfizer. Τα ραντεβού θα ξεκινούν από την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου.

Έρχεται και τέταρτη δόση για ανοσοκατασταλμένους 

Εμβόλιο κορωνοϊός: Στο τραπέζι και η τέταρτη δόση – Ποιους θα αφορά

Μετά την επιτάχυνση της τρίτης δόσης για όλους που πλέον είναι διαθέσιμη στο τρίμηνο, η Επιτροπή έχει στο τραπέζι και τέταρτη δόση εμβολίου για πολίτες που είναι ανοσοκατασταλμένοι. Είναι μια ειδική ομάδα της κατηγορίας των ευπαθών που έχουν μικρή ανταπόκριση στο εμβόλιο και μπορεί σύντομα να κληθούν να κάνουν και νέα δόση. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top