«Απόβαση» των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη: Εντυπωσιακές εικόνες   

Παναγιωτόπουλος: Δε μας αρέσει να απειλούμαστε – Κάνουμε τα κουμάντα μας

Ελικόπτερα, τεθωρακισμένα οχήματα και χιλιάδες στρατιώτες των ΗΠΑ έφτασαν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, μόλις λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Η γιγαντιαία αμερικανική «απόβαση» στη «Σούδα του Βορρά» κορυφώθηκε το πρωί. Εκεί ήταν η κάμερα του Star και η Κατερίνα Τσαμούρη. 

Αμερικανική «απόβαση» στην Αλεξανδρούπολη με το θηριώδες USNS Yuma

«Η Ελλάδα δεν απειλεί κανέναν, αλλά την ίδια στιγμή της Ελλάδας δεν της αρέσει και να απειλείται από κανένας και για αυτόν τον λόγο κάνουμε τα κουμάντα μας» διαμήνυσε με… νόημα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.  

Το Star στην Aλεξανδρούπολη 

Το λιμάνι «κατακλύστηκε» και από οχήματα που μετέφεραν πάνω από 550 τμήματα του αμερικανικού στρατιωτικού εξοπλισμού. Από την Αλεξανδρούπολη θα φύγουν προς τα Βαλκάνια για νατοϊκές ασκήσεις. 

Παναγιωτόπουλος από τη «Μέδουσα»: Ισχυρό μήνυμα από 4 χώρες  

Αμερικανός πρέσβης: Η Αμερική  θέλει μια ισχυρή και ασφαλή Ελλάδα  

«Μια ισχυρότερη και πιο ασφαλής Ελλάδα είναι σημαντική για τα ενδιαφέροντα της Αμερικής» διαμήνυσε από την πλευρά του ο πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας, Τζέφρι Πάιατ.    

Η Αλεξανδρούπολη ως... διαμετακομιστικός κόμβος 

Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης αλλάζει. Μετατρέπεται σε στρατιωτικό, ενεργειακό, αλλά και σημαντικό εμπορικό κόμβο 

«Είμαι βέβαιος ότι η ανάπτυξη του λιμανιού, του αεροδρομίου και των σιδηροδρομικών εγκαταστάσεων, θα συνεχιστεί» τόνισε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top