Ανδρουλάκης στο Star: Δε λοξοκοιτάζω ούτε προς ΣΥΡΙΖΑ ούτε προς ΝΔ   

Πώς θα ηγείται στο Κίνημα αν εκλεγεί παρότι θα είναι και ευρωβουλευτής  

Τη βεβαιότητα του ότι το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει τόσο συμβολικά με την επιστροφή του σήματός του, όσο και ουσιαστικά, με την ενίσχυση της δύναμής του που θα το καταστήσει πόλο εξουσίας, εξέφρασε ο υποψήφιος αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής και ευρωβουλευτής του, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.    

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Σκληρό ντέρμπι ανάμεσα σε Λοβέρδο, Ανδρουλάκη, Παπανδρέου

«Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο θα είναι διψήφιο μετά τις εκλογές,  αλλά στις βουλευτικές εκλογές θα πάρει και ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό και στις επόμενες εκλογές θα είναι πρωταγωνιστής. Η δική μου εκλογή θα φέρει ανανέωση» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρός του, προσθέτοντας ότι «με ένα πρόγραμμα σοσιαλδημοκρατικό όχι μόνο θα είμαστε σταθεροί αλλά και θα αυξήσουμε τις δυνάμεις μας».    

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι «πέρα από την ανανέωση είναι και η ενότητα, η παρακαταθήκη της Φώφης Γενμηματά. Πάντα ήμουν εδώ, δεν έφυγα ποτέ από την παράταξη».  

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αποκαλύφθηκε η ανακαινισμένη πρόσοψη των κεντρικών γραφείων

«Δε λοξοκοιτάζω ούτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε προς της ΝΔ» δήλωσε ακόμη ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ενώ απαντώντας στη σχετική ερώτηση της Μ. Ζαχαρέα για το τι θα πράξει όσον αφορά τη συμμετοχή του Κινήματος  σε μια κυβέρνηση, μετά τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, διευκρίνισε:  «Αν πάρουμε ένα χαμηλό ποσοστό θα είμαστε κόμμα αντιπολίτευσης, αν πάρουμε ισχυρό διψήφιο ποσοστό θα είμαστε κόμμα εξουσίας».   

Ο κ. Ανδρουλάκης δεσμεύθηκε επίσης ότι στις επόμενες εκλογές «και ο ήλιος και το ΠΑΣΟΚ θα είναι στα ψηφοδέλτιά μας» . 

Άναψε φωτιές στο ΚΙΝΑΛ ο Τσίπρας μιλώντας για προοδευτική διακυβέρνηση 

Στην ερώτηση της Μ. Ζαχαρέα για το πώς θα συνδυάσει το αξίωμα του προέδρου του ΚΙΝΑΛ με τις υποχρεώσεις του στις Βρυξέλλες ως ευρωβουλευτής, απάντησε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που έχει 22 βουλευτές, αν κάποιοι θέλουν να το κάνουν κλειστό κλαμπ κάνουν λάθος». Διαβεβαίωσε  ακόμα ότι «κάθε ημέρα θα είμαι στην κοινωνία», ενώ  στο ευρωκοινοβούλιο οι παρεμβάσεις του θα αφορούν κυρίως τα εθνικά θέματα και για την οικονομία.  

«Όλο αυτό το ζήτημα θα λυθεί με θεσμικό τρόπο,  όπως έχει συμβεί και με άλλα κόμματα. Το θέμα είναι ποιος από τους 6 υποψηφίους έχει την ιδεολογική αυτονομία και την κατάρτιση για να ξαναπιάσουμε το νήμα της σύνδεσής μας με τον λαό» ανέφερε και κατέληξε:  

«Μη χάσουμε αυτή τη νέα εποχή, αξίζει να ξαναπιάσουμε το νήμα».   
       
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top