Άναψε φωτιές στο ΚΙΝΑΛ ο Τσίπρας μιλώντας για προοδευτική διακυβέρνηση 

Χρησιμοποίησε την ίδια φράση με τον Γιώργο Παπανδρέου   

Σε «προοδευτική διακυβέρνηση» αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας προκαλώντας διαμάχη στο ΚΙΝΑΛ, καθώς την ίδια ακριβώς έκφραση είχε χρησιμοποιήσει ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.  

Αλ.Τσίπρας: «Η νεολαία αιχμή του δόρατος για τη νίκη στις επόμενες εκλογές» 

Συγκεκριμένα, από το συνέδριο της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε κάλεσμα στους νέους, λέγοντας:  «Εσείς είσαστε η αιχμή του δόρατος για τη νίκη στις επόμενες εκλογές, που θα ανοίξει δρόμους και για μια προοδευτική διακυβέρνηση».  

ΚΙΝΑΛ - Κούρσα διαδοχής: Η  προοδευτική διακυβέρνηση προκαλεί καυγάδες μεταξύ των υποψηφίων 

Η προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας, φράση που χρησιμοποίησε και ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει προκαλέσει καυγά μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. 

Πώς ο Γιώργος Παπανδρέου αλλάζει τον συσχετισμό δυνάμεων ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ 

«Εμένα προτεραιότητα μου είναι ούτε να συγκυβερνήσω με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με τη ΝΔ αλλά να κάνω μια μεγάλη παράταξη που μπορεί σε όποιο σενάριο διαμορφώσει η ελληνική ετυμηγορία να πρωταγωνιστήσει με ιδέες και πρόγραμμα» δήλωσε αιχμηρά ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος για την ηγεσία Νίκος Ανδρουλάκης.   

Κατέθεσε την υποψηφιότητά του ο Γ. Παπανδρέου στο ΚΙΝΑΛ με 20.000 υπογραφές
 

«Εάν οι πολίτες με προτιμήσουν θα βάλω τέλος στα σενάρια περί δήθεν προοδευτικής διακυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ» διαμήνυσε από την πλευρά του ο επίσης υποψήφιος για την ηγεσία Ανδρέας Λοβέρδος.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top