Κατέθεσε την υποψηφιότητά του ο Γ. Παπανδρέου στο ΚΙΝΑΛ με 20.000 υπογραφές

Κατέθεσαν την υποψηφιότητά τους και Ανδρουλάκης – Γερουλάνος 

Η δήλωση του Γ. Παπανδρέου για την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ (20/10/2021)    

Με 20.000 υπογραφές κατέθεσε την υποψηφιότητά του και επισήμως σήμερα το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, μετά την ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά ότι δε θα είναι τελικά υποψήφια, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. 

Γιώργος Παπανδρέου κατά την κατάθεση της υποψηφιότητάς του

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την κατάθεση της υποψηφιότητάς του (φωτογραφία Intime News) 

«Θέλω να πω ότι πέρα από τις υπογραφές που έχω φέρει εδώ, μέσα σε λίγες ώρες παρά τις κάποιες ηλεκτρονικές δυσκολίες που είχαμε, συγκεντρώσαμε περίπου 20.000 ηλεκτρονικές υπογραφές», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, κατά την κατάθεση της υποψηφιότητάς του στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Παπανδρέου ανακοίνωσε στη Γεννηματά ότι κατεβαίνει υποψήφιος!

 «Αυτό δείχνει νομίζω την διάθεση του κόσμου, το ενδιαφέρον του κόσμου να ξαναζήσει μία παράταξη που θα πάει τη χώρα μπροστά. Και βεβαίως αυτές οι υπογραφές είναι και στη διάθεσή σας, στη διάθεση του κινήματος, διότι είναι μία γιορτή δημοκρατίας και αν κάτι μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτό τον τόπο είναι ένα κόμμα συμμετοχικό. Που οι πολίτες μπορούν ξανά να αισθανθούν ότι εκφράζονται μέσα από αυτό, συμμετέχουν σε αυτό, επηρεάζουν τις αποφάσεις και ακούγεται ο λόγος τους. Η νέα γενιά, τα κοινωνικά στρώματα, οι προοδευτικές δυνάμεις του χώρου. Πάντα ήμασταν εμείς οι εκφραστές της» πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός. 

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του κ. Παπανδρέου χθες το βράδυ, ο οποίος έκανε λόγο για την ανάγκη «μιας νέας Αλλαγής».

 Παπανδρέου: Θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία - Χρειαζόμαστε μια νέα Αλλαγή 

Την υποψηφιότητά τους κατέθεσαν επίσης, νωρίτερα σήμερα,  ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος συγκέντρωσε 20.000 υπογραφές περίπου και ο Παύλος Γερουλάνος (6.245 υπογραφές). 

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου αντιθέτως, ο οποίος μόλις χθες επιβεβαίωσε ότι θα είναι υποψήφιος,  δήλωσε σήμερα ότι αποσύρει τελικά τη δική του υποψηφιότητα, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι εφόσον κατέβαινε στις εσωκομματικές εκλογές ο Γ. Παπανδρέου δε θα ήταν και ο ίδιος υποψήφιος.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top