Λετονία: Στη σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ ο Νίκος Δένδιας

Άσκηση ΝIRIIS: Αντιμετώπιση απειλών στο κρητικό πέλαγος

Γεωτρήσεις στη  Μεσόγειο προαναγγέλλει ο Ερντογάν, τη στιγμή που ο λαός του πεινάει. Με στοχευμένες διπλωματικές και επιχειρησιακές κινήσεις απαντά η Ελλάδα, ενισχύοντας τις νατοϊκές της συνεργασίες στο πεδίο. 

Πρώτος Έλληνας ΥΠΕΞ στη Γκαμπόν ο Δένδιας-Συνεχίζει το άνοιγμα στην Αφρική

Άσκηση ΝIRIIS: Αντιμετώπιση απειλών στο κρητικό πέλαγος

Ελληνικές Φρεγάτες, ελικόπτερα, υποβρύχια και πεζοναύτες ασκούνται στην Κρήτη με Ναυτικές Μονάδες συμμαχικών νατοϊκών  χωρών στο πλαίσιο της άσκησης Niriis 21 και στέλνουν μήνυμα επιχειρησιακής ετοιμότητας σε κάθε επίδοξο επιβουλέα! 

Τουρκία: Ο λαός πεινάει και ο Ερντογάν καυχέται για βεβήλωση της Αγίας Σοφίας


Λίγο Ανατολικότερα... κι ενώ η τσέπη του Τούρκου πολίτη αδειάζει, ο προκλητικός Ερντογάν διαφημίζει γεωτρήσεις στην Μεσόγειο. 

«Εμείς ας λέμε την Μεσόγειο "Γαλάζια Θάλασσα".  Εκεί λοιπόν θα κάνουμε τις εργασίες μας πιο έντονα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση» δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν. 

Μήνυμα Μητσοτάκη: «Δε θα ανεχτούμε νέα εργαλειοποίηση μεταναστών»

Ο Έλληνας ΠΘ ξεκαθάρισε, μιλώντας στο Reuters, ότι η Μεσόγειος και το Αιγαίο δεν είναι προτεκτοράτο της Τουρκίας. 

« Εμείς και με το εμείς εννοώ την ΕΕ όχι μόνο την Ελλάδα, δε θα ανεχθούμε επεισόδιο 2 στην εργαλοιποποίηση μεταναστών. Ό,τι έγινε το 2020 δεν θα ξανασυμβεί» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ερντογάν: «Γέρασα…» 

Ο Ερντογάν, βλέποντας το... clip με τα "κατορθώματά" του όπως την βεβήλωση της Αγιάς Σοφιάς, παραδέχεται συγκινημένος ότι... γέρασε! 

Τουρκικά ΜΜΕ: «Τι δουλειά έχει η Αμερική στην Αλεξανδρούπολη;»

Τα Τουρκικά media, όμως, ασχολούνται με ΕΜΑΣ και με την αμερικανική "απόβαση" στο -στρατηγικής σημασίας-λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. 

Λετονία: Στη σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ ο Νίκος Δένδιας

Για τις τρέχουσες γεωπολιτικές εξελίξεις συζητά σήμερα με τους ομολόγους του ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας στην υπουργική σύνοδο του ΝΑΤΟ. Εκεί που είναι και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top