Κριτική Τσίπρα στην κυβέρνηση για την ακρίβεια    

Τι είπε από τη Θεσσαλία για τις αυξήσεις στις τιμές 

Ο Αλέξης Τσίπρας, που πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στη Θεσσαλία, άκουσε τα παράπονα των αγροτών για την αύξηση του κόστους της παραγωγής τους και τις αυξήσεις στο ρεύμα. 

Τσίπρας για πανδημία: Σε εκατόμβη θυμάτων οδηγεί η αδράνεια της κυβέρνησης

«Πάνε και κάνουν τη ΔΕΗ ιδιωτική επιχείρηση, ενώ θα έπρεπε να κατεβάζει τις τιμές στον ανταγωνισμό. Και η επιτροπή ανταγωνισμού δεν κάνει κανέναν έλεγχο» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ενώ σε ηλικιωμένο που ανέφερε ότι δεν πήρε τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος απάντησε: «Καλού - κακού, πάρτε κανένα χάπι για την καρδιά μην πάθετε τίποτα».  

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης φοβάται, κρύβεται και ευτελίζει το Σύνταγμα

Μιλώντας στη Λάρισα  ο κ. Τσίπρας καταλόγισε «απουσία συναίσθησης του δράματος της ελληνικής κοινωνίας» στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Δεν έχει ιδέα για το πώς περνούν και πως αισθάνονται σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες. Σα να ζει σε μια άλλη χώρα» υποστήριξε. 

Όχι σε lockdown από Μητσοτάκη αλλά και σκέψεις για πρόσθετα μέτρα  

Όπως πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας «η πραγματικότητα σήμερα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του κάνουν κάθε μέρα όλο και πιο δύσκολη τη ζωή των Ελλήνων. Είναι επιταχυντές και της υγειονομικής κρίσης και της ακρίβειας. Κηρύττει κάθε έξι μήνες το τέλος της πανδημίας και τελικά φτάσαμε να γίνουμε το παράδειγμα προς αποφυγή. Και πανηγυρίζει για την οικονομία. Ενώ η χώρα, με βάση την έρευνα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ θα καταγράψει μικρότερο ΑΕΠ το 2021, από αυτό του 2019. Δηλώνει - πριν λίγες μέρες όχι πέρυσι - ότι η πανδημία δεν έχει ξεφύγει ενώ πεθαίνουν δεκάδες συμπολίτες μας καθημερινά εκτός ΜΕΘ. Και ομοίως δηλώνει ότι το κύμα ακρίβειας θα είναι παροδικό ενώ οι τιμές όλων των βασικών αγαθών συνεχίζουν ένα ξέφρενο ανοδικό ράλι και από πουθενά δεν προκύπτει στο ορατό μέλλον η πιθανότητα ανάσχεσης του».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top