Μητσοτάκης για Βουλγαρία: «Είμαι τρομοκρατημένος από την απώλεια παιδιών»

Συλλυπητήρια του Υπουργείου Εξωτερικών για το δυστύχημα με τους 46 νεκρούς

Βίντεο από το σημείο που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα με το λεωφορείο στη Βουλγαρία

Τα συλλυπητήριά του έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις οικογένειες των 46 θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στη Βουλγαρία, με λεωφορείο που πήρε φωτιά τα ξημερώματα της Τρίτης. 

Βουλγαρία: 46 νεκροί από φωτιά σε λεωφορείο - «Έχουν γίνει κάρβουνο»

«Είμαι απόλυτα τρομοκρατημένος από το τρομερό ατύχημα και τις απώλειες ζωών στη Βουλγαρία νωρίς σήμερα το πρωί, ειδικά μικρών παιδιών. Οι προσευχές μας απευθύνονται στις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους. Γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω twitter. 

Τα συλληπητήρια του Υπουργείου Εξωτερικών για το τραγικό δυστύχημα στη Βουλγαρία

Με ανάρτησή του το Υπουργείο Εξωτερικών ευχήθηκε συλληπητήρια και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες: 

«Βαθιά θλίψη για την τραγική είδηση του δυστυχήματος με λεωφορείο στη Βουλγαρία. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους και την αλληλεγγύη μας στον λαό και την κυβέρνηση της ΒόρειαςΜακεδονίας καθώς θρηνούν τους συμπολίτες τους».

«Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα της φρικτής πυρκαγιάς σε οίκο ευγηρίας στο Royak της Βουλγαρίας και όλους όσους επλήγησαν από αυτήν. Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στις θλιμμένες οικογένειες, τον λαό και την κυβέρνηση της Βουλγαρίας και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες». 

Αλέξης Τσίπρας: «Είμαστε συγκλονισμένοι»

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το τραγικό δυστύχημα στη Βουλγαρία που οδήγησε στο θάνατο δεκάδων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά. Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων. Ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες» δήλωσε σχετικά ο Αλέξης Τσίπρας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top