Τσίπρας: Θα κάνω δηλώσεις μετά το διάγγελμα Μητσοτάκη

Οικονόμου: Έχει απάντηση χωρίς καν να ακούσει τι θα ειπωθεί

Αλέξης Τσίπρας

Σε δηλώσεις θα προχωρήσει μετά το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος.

«Μετά από τόσα διαγγέλματα αυτοθαυμασμού, με πανηγυρικούς για τη νίκη επί της πανδημίας και για το τελευταίο μίλι, αύριο ακόμη μια παράσταση, με 17.000 νεκρούς και το ΕΣΥ διαλυμένο», είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στο twitter.

Έκτακτο διάγγελμα Μητσοτάκη για την πανδημία ενόψει Χριστουγέννων

«Ως εδώ όμως η κοροϊδία», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας προαναγγέλλοντας ότι αμέσως μετά το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη, ο ίδιος θα κάνει «δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ».

Οικονόμου: Χωρίς να περιμένει καν να ακούσει τι θα ειπωθεί, έχει ήδη έτοιμη την απάντηση

Για διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση κατηγόρησε ο Γιάννης Οικονόμου τον Αλέξη Τσίπρα, απαντώντας στην τοποθέτησή του.

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση. Από την αρχή της πανδημίας λέει”όχι σε όλα”, εργαλειοποιεί τους νεκρούς και κλείνει διαρκώς το μάτι στους ανεμβολίαστους», αναφέρει αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Σήμερα, πριν καν ανακοινωθεί επισήμως ότι θα κάνει δήλωση ο πρωθυπουργός, προαναγγέλλει ότι θα απαντήσει. Με απλά λόγια χωρίς να περιμένει καν να ακούσει τι θα ειπωθεί έχει ήδη έτοιμη την απάντηση» επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και σημειώνει: «Απίστευτα πράγματα ακόμα και για τον κ. Τσίπρα, που με τη στάση του επιβεβαιώνει συνεχώς ότι η πανδημία είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τα πολιτικά του μέτρα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top