Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Χωμενίδη για το Βραβείο Ευρωπαϊκού Μυθιστορήματος

«Ως πιστός αναγνώστης του και ως καλός φίλος» έγραψε ο πρωθυπουργός

Κυριάκος Μητσοτάκης Χρήστος Χωμενίδης

Συγχαρητήρια στον Χρήστο Χωμενίδη για το Βραβείο Ευρωπαϊκού Μυθιστορήματος που κέρδισε έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο facebook. 

Γωγώ Μπρέμπου: Σπάνια έξοδος με τον Χρήστο Χωμενίδη και την κόρη του

O κ. Μητσοτάκης έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτηση για την επιτυχία του συγγραφέα και πρώην βουλευτή:  

Χρήστος Χωμενίδης: Βόλτα με την κόρη του Νίκη      

«Με το Βραβείο Ευρωπαϊκού Μυθιστορήματος ο Χρήστος Χωμενίδης γράφει, ήδη, μία χρυσή σελίδα και στη δική του, προσωπική Ιστορία ως συγγραφέας. Τιμά διπλά την Ελλάδα, καθώς ο ίδιος ανήκει στην πρόσφατη γενιά των δημιουργών της. Αλλά και γιατί η «Νίκη» του είναι εμπνευσμένη από τις περιπέτειές της. Και προσφέρει μεγάλη χαρά σε όλους όσοι παρακολουθούν τα βιβλία του, τον καθημερινό δημόσιο λόγο και την κοινωνική του παρουσία.

Bραβεία λογοτεχνίας απονεμήθηκαν στους Χρήστο Χωμενίδη και Ανδρέα Μήτσου

Στέλνω στον Χρήστο τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια. Ως Πρωθυπουργός, ως πιστός αναγνώστης του και ως καλός φίλος με τον οποίο μοιραζόμαστε, συχνά, σκέψεις και προβληματισμούς. Εύχομαι να συναντήσει στον δρόμο του και άλλες διακρίσεις. Να ακονίζει πάντα την φαντασία του στην πραγματικότητα, κρατώντας το ίδιο τολμηρή την πέννα του. Και να παραμείνει ένας δυναμικός συγγραφέας και, ταυτόχρονα, ένας ζωντανός παρατηρητής της ζωής και ενεργός πολίτης της πατρίδας μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top