Οικονόμου: Φοβισμένος αρχηγός ο Τσίπρας που εμπορεύεται καταστροφολογία    

Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για όσα είπε για τις ανατιμήσεις   

Γιάννης Οικονόμου

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, για τα τα όσα υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις ανατιμήσεις κατά την περιοδεία του στη Θράκη.    

Επίθεση Τσίπρα στην Κυβέρνηση από τη Θράκη

«Ο κ. Τσίπρας είναι ένας φοβισμένος πολιτικός αρχηγός, που περιοδεύει ανά την Ελλάδα εμπορευόμενος φόβο και καταστροφολογία» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε όσον αφορά τα μέτρα της κυβέρνησης:

Η ακρίβεια πιέζει 8 στους 10 εργαζόμενους 

«Οι αγρότες ξέρουν ότι, μόνο το τελευταίο διάστημα, η κυβέρνησή μας μείωσε τον ΦΠΑ των ζωοτροφών στο 6%, επιστρέφει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης για το αγροτικό πετρέλαιο για νέους αγρότες και για όσους συμμετέχουν σε συνεταιριστικά και συνεργατικά σχήματα, τα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα απολαμβάνουν υψηλές τιμές.  

Προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια ζητά ο Τσίπρας

Ταυτόχρονα  στηρίζουμε επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά από τις ανατιμήσεις στην ενέργεια (έως σήμερα 620 εκ. ευρώ). Επίσης, δημιουργήσαμε ήδη 170.000 περισσότερες θέσεις εργασίας σε σχέση με το 2019 και αυξάνουμε για δεύτερη φορά τον κατώτατο μισθό μέσα στο 2022.  

Σήμερα, η ΕΕ ανακοίνωσε επισήμως πρωτοφανείς ρυθμούς ανάπτυξης για την Ελλάδα, από φέτος έως και το 2023. Αμήχανος μπροστά σε όλα αυτές και πολλές περισσότερες επιτυχίες που έρχονται, δέσμιος της άγνοιας του ο κ. Τσίπρας, δεν μπορεί ούτε να κατανοήσει την πραγματικότητα ούτε να προτείνει κάτι. Για αυτό και  επιδίδεται σε εμπόριο φόβου. 

Όπως και για την διαχείριση της πανδημίας, έτσι και για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων θα του επαναλάβουμε ότι ένα δράμι πράξης μετράει περισσότερο από ένα τόνο θεωρίας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top