Με κορωνοϊό ο Καραμανλής – Διακόπηκε η συνεδρίαση της Βουλής! 

Ο Υπουργός Μεταφορών ενημέρωσε τον πρόεδρο της Βουλής  ότι είναι θετικός

Στο video η στιγμή που διακόπτεται η συνεδρίαση της Βουλής και ανακοινώνεται ότι διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής  

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής όπως ενημέρωσε ο ίδιος τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα. O κ. Καραμανλής διαγνώσθηκε θετικός σε rapid test και αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του αποτελέσματος αποχώρησε από την αίθουσα, ενώ επρόκειτο να υποβληθεί και σε μοριακό test (PCR).    

Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα ομιλία στη Βουλή

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στην ομιλία του σήμερα στη Βουλή (φωτογραφία Ευρωκίνηση)

Εξαιτίας μάλιστα της διάγνωσης διακόπηκε η  συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής, προκειμένου να απολυμανθεί η αίθουσα, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για τον νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών για τις άδειες οδήγησης και ο Κ. Καραμανλής βρισκόταν επί αρκετές ώρες στην αίθουσα και είχε έρθει σε επαφή με αρκετά άτομα. Τόσο ο ίδιος πάντως όσο και οι παριστάμενοι βουλευτές φορούσαν μάσκα.

Οι 4 μεγάλες αλλαγές στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης στη Βουλή         

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής πότε θα προσδιορισθεί η συνέχιση της συζήτησης για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών στην Ολομέλεια και κατά πόσο θα επηρεάσει το περιστατικό τον προγραμματισμό του Κοινοβουλίου.  

Τις ευχές του για την υγεία του Υπουργού Μεταφορών εξέφρασε λαμβάνοντας τον λόγο ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ  στο νομοσχέδιο Χρήστος Γιαννούλης.    
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top