Βαρουφάκης εναντίον Ζάκερμπεργκ: Από εμάς πήρε το όνομα του Meta Facebook

«Από εμάς είχε πάρει και την ονομασία για το κρυπτονόμισμα»

Γιάνης Βαρουφάκης

«Κοντά τα χέρια κ. Zuckerberg από το όνομα του mέta», είναι το μήνυμα, που στέλνει ο Γιάνης Βαρουφάκης στον Μαρκ Ζάκερμπερκ με αφορμή τις αλλαγές, που ανακοινώθηκαν, για τη μετονομασία του facebook σε Meta.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ανάρτησή του στο twitter, καταγγέλλει ότι υπάρχει ήδη ιστοσελίδα με την ονομασία meta, συγκεκριμένα metacpc.org, η οποία ανήκει στο Κέντρο Μετακαπιταλιστικού Πολιτισμού.

Meta: Αυτό είναι το νέο όνομα του Facebook!

«Κοντά τα χέρια κ. Zuckerberg από το όνομα του mέta, του Κέντρου Μετακαπιταλιστικού Πολιτισμού (https://metacpc.org). Εσείς μπορεί, πράγματι, να δουλεύετε για να γίνει πραγματικότητα ο δυστοπικός μετακαπιταλισμός. Τον Πολιτισμό όμως δεν θα τον αναγνωρίζατε ούτε στο ένα μέτρο», τονίζει ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

Ο ίδιος, μάλιστα, αναφέρει πως ο ιδρυτής του facebook «έκλεψε» και την ονομασία για το κρυπτονόμισμα της πλατφόρμας: «Πρώτα μετονόμασε το κρυπτονόμισμα της Facebook από Libra σε... DIEM και τώρα ο Zuckerberg  μετονομάζει την Facebook σε META (για το ορίτζιναλ, εδώ: https://metacpc.org). To επόμενο στάδιο θα είναι να ενστερνιστεί και το σύνθημά μας "Για τους ανθρώπους, όχι για τα αξιώματα"».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top