Κηδεία Γεννηματά: Η σημαία του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΝΑΛ και της Ελλάδας στο φέρετρο

Κόσμος από ολόκληρη την Ελλάδα περιμένει στην ουρά να υποβάλλει τα σέβη του

Στη Μητρόπολη Αθηνών, σε έντονα φορτισμένο κλίμα, έφτασε πριν από λίγα λεπτά η σορός της Φώφης Γεννηματά, η οποία θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στις 10.

Το φέρετρο ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία και τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής.

Στη Μητρόπολη Αθηνών έχει συγκεντρωθεί από νωρίς αρκετός κόσμος, πολλοί εκ των οποίων με λουλούδια στο χέρι, ενώ το παρών έχει δώσει σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής.

Παπανδρέου κηδεία Γεννηματά

Σύσσωμη η ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής έχει δώσει το παρών στο λαϊκό προσκύνημα στη σορό της Φώφης Γεννηματά / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Στον χώρο επικρατεί βουβή σιωπή και ακούγονται μόνο οι πένθιμες καμπάνες. Το μόνο που αρκούνται να πουν, όσοι έχουν πάει στο σημείο για να που το «ύστατο χαίρε» στη Φώφη Γεννηματά, είναι πως ήρθαν να υποβάλλουν τα σέβη τους σε μία σημαντική γυναίκα και πολιτικό, με τεράστια δύναμη ψυχής και πρότυπο αξιοπρέπειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν φτάσει πολίτες από ολόκληρη τη χώρα.

Φώφη Γεννηματά: Ημέρα εθνικού πένθους – Σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10

Η Φώφη Γεννηματά κηδεύεται με τιμές εν ενεργεία υπουργού. Το λαϊκό προσκύνημα είναι προγραμματισμένο να διαρκέσει έως τις 2 το μεσημέρι όπου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, θα αρχίσει η εξόδιος ακολουθία. 

Φέρετρο Φώφη

Το φέρετρο της Φώφης Γεννηματά, σκεπασμένο με την ελληνική σημαία και τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Θα παραστούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας,, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και οι πολιτικοί αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων, καθώς και μέλη της κυβέρνησης, σύσσωμη η ηγεσία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ αλλά και οι επικεφαλής των θεσμικών αρχών της χώρας.

Φώφη Γεννηματά: «Λιποθυμούσε στις σκάλες, σηκωνόταν και έλεγε “όχι ακόμη”»

Φώφη Γεννηματά: Δέκα χρόνια προσπαθούσε να γίνει μητέρα στο πρώτο της παιδί

Φέρετρο Φώφης

Το φέρετρο της Φώφης μέσα στη Μητρόπολη Αθηνών / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Ανάμεσα σε αυτούς, που θα εκφωνήσουν επικήδειο, θα είναι και ο 17χρονος γιος της, Γιώργος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top