Φώφη Γεννηματά: Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ για τον θάνατό της

«Η Φώφη Γεννηματά ήταν μια αγωνίστρια της ζωής και της πολιτικής»

Το Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο της Προέδρου του, Φώφης Γεννηματά, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το πρωί μετά από επιπλοκές της βασικής της νόσου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». 

Φώφη Γεννηματά: To βιογραφικό της μεγάλης Ελληνίδας πολιτικού

«Με ανείπωτη θλίψη, το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετούν την Πρόεδρό μας, Φώφη Γεννηματά. Αυτήν την ώρα, τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την απώλεια. Η Φώφη Γεννηματά συνδέθηκε με τον λαϊκό κόσμο, τους προοδευτικούς πολίτες, με όσους αγωνίζονται και ονειρεύονται μια δίκαιη κοινωνία, μια καλύτερη Ελλάδα. Το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη θα τιμήσουν και θα συνεχίσουν στο δρόμο της πολιτικής της παρακαταθήκης. Η Φώφη Γεννηματά ήταν μια αγωνίστρια της ζωής και της πολιτικής. Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας» ήταν η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής. 

Μητσοτάκης για Γεννηματά: Πιο φτωχή η πολιτική ζωή της χώρας

Η Φώφη Γεννηματά είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού το 2008. Στις 12 Οκτωβρίου του 2021 η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ παρουσίασε υποτροπή της βασικής της νόσου και εισήχθη στον «Ευαγγελισμό». Την ίδια μέρα, η 56χρονη Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ απέσυρε την υποψηφιότητά της από τις εκλογές του κόμματος τον Δεκέμβριο του 2021. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top