Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου

«Να ακούσουμε τους ειδικούς και να εμβολιαστούμε»

Την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο «Προμηθέας» στη λεωφόρο Κηφισίας και εμβολιάστηκε, όπως και τις δύο προηγούμενες φορές, με το εμβόλιο της Pfizer.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στις 14:00 στο εμβολιαστικό κέντρο. Κατά την αναμονή, συνομίλησε με πολίτες, που περίμεναν και αυτοί να εμβολιαστούν με την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Θα κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αποχωρώντας, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως 9 στους 10, απ’ όσους νοσηλεύονται στις ΜΕΘ, είναι ανεμβολίαστοι. Για άλλη μία φορά απηύθυνε έκκληση να ακούσουμε τους ειδικούς και να εμβολιαστούμε γιανα προστατέψουμε τους εαυτούς μας και όσους αγαπάμε.

«Μόλις ολοκλήρωσα την 3η δόση του εμβολίου κατά του Covid-19, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών. Και θα παρακαλούσα όλες και όλους να κάνουν το ίδιο, είτε όσον αφορά την 3η δόση είτε πρωτίστως όσον αφορά αυτούς οι οποίοι ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί. Διότι πια τα δεδομένα είναι τόσο εμφατικά που δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου. Εννέα στους δέκα συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται και σήμερα διασωληνωμένοι είναι ανεμβολίαστοι και ένας πολύ μεγάλος αριθμός των συμπολιτών μας που χάνει τη ζωή του κάθε μέρα είναι και αυτοί ανεμβολίαστοι», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: "Ας ακούσουμε, επιτέλους, τους επιστήμονες. Ας δούμε τα πραγματικά δεδομένα. Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε για να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα μας συνολικά. Να προστατέψουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα τους εαυτούς μας, αυτούς που αγαπάμε και το κοινωνικό σύνολο».

Ο πρωθυπουργός έκανε την πρώτη δόση εμβολίου στις 27 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο «Αττικόν», ενώ είχε κάνει τη δεύτερη δόση στις 18 Ιανουαρίου 2021.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top