Φώφη Γεννηματά από τη ΔΕΘ: «Η Ελλάδα μπορεί. Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί»

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα παρουσιάσει σήμερα το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο

Φώφη Γεννηματά

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία συναντήθηκε με τη διοίκηση της HELEXPO.

Σε δηλώσειις κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ ότι μετρήθηκε και ότι πέρασε κάτω από τον πήχη. «Θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα με τον Πρωθυπουργό. Πράγματι, η Ελλάδα μπορεί. Η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί» είπε. 

Τα 47 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ γιόρτασε το ΚΙΝΑΛ

Η πρόεδρος της ΚΙΝΑΛ θα παρουσιάσει σήμερα το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο.

«Είμαστε στη ΔΕΘ, ένα σημαντικό θεσμό. Η ΔΕΘ με την ανάπτυξή της και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της σίγουρα θα έχει καθοριστικό ρόλο.

Στη ΔΕΘ η Φώφη Γεννηματά- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Στη ΔΕΘ η Φώφη Γεννηματά- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Εδώ στη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσω σήμερα το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο που είναι η εναλλακτική μας προοδευτική πρότασή διακυβέρνησης για την ανάπτυξη, την απασχόληση, την κοινωνική δικαιοσύνη.

Γεννηματά: Συντηρητικό το νομοσχέδιο της ΝΔ για τις Επικoυρικές

Η κοινωνία αποζητά τη νέα Αλλαγή. Η κυβέρνηση της ΝΔ μετρήθηκε και πέρασε κάτω από τον πήχη. Θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα με τον Πρωθυπουργό. Πράγματι, η Ελλάδα μπορεί. Η Ελλάδα αλλάζει. Η Κυβέρνηση της ΝΔ δε μπορεί.

Η πολιτική της δεν αλλάζει. Φτιάχνει μια Ελλάδα για λίγους. Διαψεύδει καθημερινά όσους πίστεψαν στις δήθεν μεταρρυθμίσεις. Τώρα όλο και πιο κοντά έρχεται η ανάγκη για τη νέα αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση με το Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστή»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top