Τα 47 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ γιόρτασε το ΚΙΝΑΛ

Μήνυμα ενότητας από τη Γεννηματά και επίθεση στην κυβέρνηση  

47 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Η  επετειακή εκδήλωση της παράταξης πραγματοποιήθηκε  με κεντρική ομιλήτρια τη Φώφη Γεννηματά στο  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.


εκδήλωση για επέτειο Ίδρυσης ΠΑΣΟΚ

Η εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ έγινε μόδα στα… bar: Carmina Burana και φωτογραφίες του Ανδρέα 

Το κεντρικό σύνθημα με το οποίο η ιστορική παράταξη τίμησε την  επέτειο της  3ης Σεπτέμβρη 1974 ήταν: «ΠΑΣΟΚ: Κίνημα Αλλαγής, Δύναμη ελπίδας»  .

Λόγω πανδημίας οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα  250 άτομα. Ιστορικά στελέχη, πρώην πρωθυπουργοί, αλλά και εκπρόσωποι από το «νέο αίμα» .

Γεννηματά: Διχαστικός ο λόγος του πρωθυπουργού

Η Φώφη Γεννήματα με την ομιλία της  έστειλε  ηχηρό μήνυμα ενότητας και αυτόνομης πορείας με προοδευτική ταυτότητα. Στάθηκε στην ανάγκη για μια «νέα Αλλαγή» κι ένα «πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο». Η εκδηλωση ξεκίνησε με ένα βίντεο με την ιστορία του κινήματος  ενώ στις φετινές καινοτομίες  περιλαμβάνονται ο λογαριασμός του ΠΑΣΟΚ στο instagram και οι μάσκες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ που  έχουν γίνει ανάρπαστες.

Η κυρία Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, ενώ με αφορμή τις πρόσφατες αλλαγές στη σύνθεση της κυβέρνησης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για συγκεντρωτισμό.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top