Γεωργιάδης: Νέο lockdown δε θα υπάρξει

«Η χώρα φεύγει από την πανδημία του κορωνοϊού»

«Δεν πρόκειται να κλείσει ξανά οριζόντια η οικονομία μας και η ζωή μας κατά κανέναν τρόπο», ξεκαθάρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποκλείοντας το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown.

Όπως εξήγησε, μπορεί να ληφθούν μέτρα πχ. για κάποιο σχολείο κατά περίπτωση, εάν χρειαστεί, αλλά όχι γενικά μέτρα.

Συγκράτηση των τιμών ζήτησε ο Γεωργιάδης από τα σούπερ μάρκετ

«Η χώρα φεύγει από την πανδημία του κορωνοϊού. Το θέμα είναι πόσοι ακόμα θα πεθάνουν ή θα ταλαιπωρηθούν, επειδή αποφάσισαν να μην εμβολιαστούν, νομίζοντας ότι κάνουν αντιπολίτευση στο Μητσοτάκη», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στον Σκάι. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, κάνουν μεγάλο λάθος, όσοι μετατρέπουν ένα ιατρικό σε πολιτικό ζήτημα: «Δεν εμβολιαζόμαστε για να δείξουμε ποιο κόμμα προτιμάμε».

Mίνι lockdown από σήμερα σε Αργολίδα και Ευρυτανία      

«Αυτή τη στιγμή η επιδημία φαίνεται να έχει κάποιες τάσεις αποκλιμάκωσης, αρά τα μέτρα μας φαίνεται να αποδίδουν, δυστυχώς αυτή η αποκλιμάκωση συνοδεύεται καθημερινά με πολλούς θανάτους ανεμβολίαστων συμπολιτών μας. Πονάω ξέροντας ότι αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ζουν, άλλα έπεσαν θύματα συνωμοσιολογίας» τόνισε.

Αναφορικά με τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ και τις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι όταν την περασμένη Τρίτη ανακοινώθηκε από την ΕΛΣΤΑΤ διπλάσιος ρυθμός ανάπτυξης του αναμενομένου.

«Στην αντιπολίτευση είχαν περίπου λιποθυμήσει. Από εκεί που με έλεγε ο Τσίπρας υπουργό Υπανάπτυξης, θα με λέει τώρα υπουργό Υπερνάπτυξης», σημείωσε.

«Το Σαββάτο ο Μητσοτάκης εξήγησε απλά το μείζον: όταν η οικονομία, οι επενδύσεις, οι επιχειρήσεις πηγαίνουν καλύτερα του αναμενόμενου, δε θα κερδίζει μόνο ο επιχειρηματίας. Στο τέλος όλοι οι Έλληνες έχουν να εισπράξουν οφέλη. Στη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση δεν κερδίζουν όλοι οι Έλληνες;» πρόσθεσε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top