Πυρκαγιές: Νέα έκτακτη χρηματοδότηση 10 εκατ. ευρώ σε Δήμους - Περιφέρειες

Πέτσας: Στηρίζουμε τις περιοχές που επλήγησαν 

Πυρκαγιές καμμένα

Νέα έκτακτη χρηματοδότηση 10 εκατ. ευρώ σε πληγέντες Δήμους και Περιφέρειες από τις πυρκαγιές ανακοίνωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. 

«Ευχαριστώ» Μητσοτάκη για τη βοήθεια στην πυρόσβεση από Πολωνία 

Στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών αναφέρεται συγκεκριμένα:

Για κατάρρευση του επιτελικού κράτους μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Στο πλαίσιο της υλοποίησης των κυβερνητικών μέτρων στήριξης των πληγέντων και της αποκατάστασης των ζημιών από τις πυρκαγιές, ενισχύεται και η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, επιχορηγούνται με συνολικό ποσό ύψους 10.150.000 ευρώ, Δήμοι και Περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων εβδομάδων, εκ των οποίων 4 εκατ. ευρώ περίπου αφορούν την Εύβοια. Αυτή είναι η πρώτη φάση άμεσης στήριξης και με βάση τα αναλυτικά τεχνικά δελτία που υποβάλλονται στο Υπουργείο Εσωτερικών, θα ακολουθήσει όποια νέα στήριξη χρειαστεί».

Φωτιές: Ενίσχυση 718 ευρώ για εργαζόμενους επιχειρήσεων που κάηκαν

Ο κ. Πέτσας, δήλωσε για την έκτακτη χρηματοδότηση: «Μαζί με τους πολίτες, τους αγρότες και τις επιχειρήσεις μας, η Κυβέρνηση στηρίζει και τους Δήμους και τις Περιφέρειες που επλήγησαν από τις φωτιές. Το είπαμε και το κάναμε, ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι, να βοηθήσουμε να ξαναγεννηθεί η ελπίδα εκεί που υπήρξε απόγνωση».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top