Για κατάρρευση του επιτελικού κράτους μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ηλιόπουλος: Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης

Νάσος Ηλιόπουλος

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη διαχείριση των πυρκαγιών, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε live μετάδοση ζήσαμε όλοι μας την κατάρρευση του επιτελικού κράτους», είπε ο Νάσος Ηλιόπουλος, σημειώνοντας πως για τις καταστροφικές πυρκαγιές και την ανεπαρκή διαχείριση τους, «οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο -αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, του επικεφαλής του δήθεν επιτελικού μηχανισμού».

Επίθεση Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Ας ασχοληθεί σοβαρά με τις πυρκαγιές

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Real FM, είπε πως «γελιέται ο πρωθυπουργός αν νομίζει ότι με ανασχηματισμούς και απομακρύνσεις προσώπων μπορεί να σβήσει τις ευθύνες που βαραίνουν την κυβέρνησή του».

Μητσοτάκης για βόρεια Εύβοια: Ο οδικός χάρτης για την ανασυγκρότηση

«Επιτέλους, κάποιος πρέπει να απολογηθεί για την καταστροφή άνω του 1.200.000 στρεμμάτων δασικών εκτάσεων, για τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή της χώρας, για το βιός χιλιάδων συμπολιτών μας που χάθηκε», σημείωσε.

«Δεν γίνεται στην Εύβοια να μη γνωρίζει ο αρχηγός της πυροσβεστικής πόσα εναέρια μέσα επιχειρούσαν, ούτε γίνεται ο κ. Χαρδαλιάς να λέει ψέματα για τον αριθμό τους. Δεν γίνεται να ανακοινώνει 74 εναέρια μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο και τελικά να είναι μόλις 20 πάνω από την Εύβοια», υπογράμμισε ο κ. Ηλιόπουλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top