Εκτός κινδύνου ο Νίκος Χαρδαλιάς - Τα νεότερα για την υγεία του

Στο πλευρό του η σύζυγός του

Ομαλά εξελίσσεται η πορεία της υγείας του Νίκου Χαρδαλιά. Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η σύζυγος του Γιώτα.  

Ο 52χρόνος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο από το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη το μεσημέρι της Δευτέρας, όμως μετά τη τοποθέτηση των δυο στεντ θα νοσηλευτεί για τρεις μέρες στην εντατική μονάδα του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου.

 

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς

Έχει άριστη επικοινωνία με το περιβάλλον και πολύ καλή διάθεση. Όπως είπαν στενοί του συνεργάτες, τις τελευταίες μέρες είχε ταλαιπωρήσει πολύ τον εαυτό του, ήταν άυπνος και σχεδόν ξεχνούσε να φάει. Όλο το προηγούμενο διάστημα είχε μια αδιαθεσία και πόνους στο στήθος αλλά τα απέδιδε στη πίεση των γεγονότων.

Σήμερα το μεσημέρι όμως οι πόνοι στο στήθος έγιναν πολύ έντονοι. Χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα μαζί με τον πιο στενό του συνεργάτη, πήγαν κατευθείαν στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο που εφημέρευε για εξετάσεις.

Ταυτόχρονα ενημέρωσε τον γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου που βρισκόταν στο συντονιστικό κέντρο προκειμένου να αναλαβει τον γενικό συντονισμό των ενεργειών για τις εν εξελίξει πυρκαγιές.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top