Διάγγελμα Κυριάκου Μητσοτάκη στις 19:30 για τις φωτιές

Αύριο οι αποφάσεις για τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων

φωτιές καμμένα σπίτια

Αύριο κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου θα ληφθούν οι αποφάσεις για τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών, τα οποία τέθηκαν επί τάπητος κατά τη σημερινή ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Φωτιές: Διάγγελμα Μητσοτάκη το απόγευμα – Σύσκεψη για τα μέτρα ανακούφισης

Μετά την ανακοίνωση των αποφάσεων που θα ληφθούν στο αυριανό υπουργικό συμβούλιο για τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων, θα γίνουν ανακοινώσεις εξειδίκευσης των μέτρων από τους αρμόδιους Υπουργούς.

Διάγγελμα Κυριάκου Μητσοτάκη στις 19:30 για τις φωτιές

Στις 19:00 θα απευθύνει το διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό για τις πυρκαγιές που σε πολλές περιοχές εξακολουθούν να καίνε την Ελλάδα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με δημάρχους πυρόπληκτων περιοχών μίλησε τηλεφωνικά ο πρωθυπουργός

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον δήμαρχο Ιστιαίας- Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά και τον δήμαρχο Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας Γιώργο Τσαπουρνιώτη.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τους δημάρχους για τις καταστροφές στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας και τόνισε ότι η Πολιτεία θα είναι δίπλα στους πληγέντες από την πυρκαγιά. Ο κ. Μητσοτάκης τους διαβεβαίωσε ότι θα ανακοινωθούν άμεσα μέτρα ανακούφισης των πυρόπληκτων καθώς και για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος και την ανασυγκρότηση της περιοχής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top