Νίκος Χαρδαλιάς: Δύσκολη νύχτα για την Εύβοια - Σε ετοιμότητα οι Αρχές

Παρατείνεται η απαγόρευση μετακίνησης και διέλευσης σε δάση και άλση

Δείτε τις δηλώσεις του Νίκου Χαρδαλιά μέσα από το Έκτακτο Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Νεότερη ενημέρωση για την πορεία των μετώπων της φωτιάς σε όλη τη χώρα, έκανε το βράδυ της Κυριακής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Χαρδαλιάς: Οι τρεις προϋποθέσεις για να κάνουν ρίψεις τα εναέρια μέσα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκίνησε μιλώντας για τον τραυματισμό του Έλληνα πυροσβέστη το πρωί της Κυριακής στην Πάρνηθα, αλλά και για την πτώση του αεροσκάφους Πετζετέλ που σημειώθηκε στην Ζάκυνθο, με τον πιλότο και πατέρα δύο παιδιών να είναι ευτυχώς καλά στην υγεία του.

Έπεσε αεροσκάφος Πετζετέλ στη Ζάκυνθο - Σώθηκε ο πιλότος

«Συνεχίζουμε καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα σώματα. Η εικόνα στην Αττική βελτιώνεται. Θα επιτηρούνται από προσωπικό ενόπλων δυνάμεων οι περιοχές της Αττικής που βρίσκονται σε ύφεση οι εστίες, ώστε να αποφευχθούν αναζωπυρώσεις. Σε πλήρη ετοιμότητα υγειονομικές δομές και ΕΚΑΒ», είπε στη συνέχεια.

Νίκος Χαρδαλιάς

«Στην Εύβοια ο αγώνας συνεχίζεται με την ίδια ένταση και αυταπάρνηση. Δύσκολο το βράδυ. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες. Οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί σε όλη την περίμετρο τόσο στην Βόρεια και Νότια επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της χώρας μας και από άλλες χώρες», συμπλήρωσε. 

Νίκος Χαρδαλιάς: Δύσκολη η κατάσταση στην Εύβοια – Τι είπε για την Αττική

Όπως τόνισε, οι δυνάμεις ασφαλείας καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες απέναντι σε πολλαπλά μέτωπα για να διαφυλάξουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top