Μητσοτάκης: Ασφαλές το εμβόλιο, σπεύστε να εμβολιαστείτε

«Δεν έχει παρενέργειες το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού», είπε ο πρωθυπουργός

Δείτε το ρεπορτάζ της Ειρήνης Σαββοπούλου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Νέο κάλεσμα στους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφτηκε την κινητή μονάδα εμβολιασμών ης 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, στο Σπήλι Ρεθύμνου, προκειμένου παραστεί συμβολικά στη σημερινή διαδικασία των εμβολιασμών που πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος για τις ορεινές περιοχές.

«Βρίσκομαι στον δήμο Αγίου Βασιλείου για να επιθεωρήσω προσωπικά τις κινητές μονάδες και χαίρομαι πραγματικά που η ανταπόκριση των πολιτών είναι τόσο μεγάλη και θερμή. Είναι δεδομένο ότι εδώ στην Κρήτη πρέπει να αυξήσουμε και άλλο τα επίπεδα του εμβολιασμού και γίνεται μια πολύ συστηματική προσπάθεια από όλους τους φορείς. Πρέπει να μπορέσουμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας, οι οποίοι ακόμη το σκέπτονται, να εμβολιαστούν και η μεγάλη αξία των κινητών μονάδων είναι ότι πηγαίνουμε εμείς στους πολίτες αντί να ζητάμε στους πολίτες να έρθουν αυτοί στα εμβολιαστικά κέντρα», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Πόθεν έσχες: Τι δηλώνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι

«Από καρδιάς θέλω να σας ζητήσω, ξεπεράστε τις αναστολές, ξεπεράστε τις φοβίες σας με οποιοδήποτε τρόπο, είτε στα εμβολιαστικά κέντρα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, είτε στις κινητές μονάδες, εσείς που δεν έχετε ακόμη εμβολιαστεί, να εμβολιαστείτε. Προστατεύετε πάνω από όλα τους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας, αλλά συνεισφέρετε παράλληλα στην εθνική προσπάθεια, την οποία κάνουμε ώστε να τελειώσει επιτέλους αυτή η πανδημία. Είχα την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τους γιατρούς στην κινητή μονάδα και όπως μου έλεγαν, οι συμπολίτες μας οι οποίοι νοσηλεύονται αυτή την ώρα είναι όλοι ανεμβολίαστοι. Ας το αντιληφθούν αυτό και οι άνθρωποι που μπορεί να έχουν κάποιες επιφυλάξεις το πόσο επικίνδυνος είναι ο κορονοϊός για όλες τις ηλικίες αλλά και για τις νεότερες, το εμβόλιο είναι ασφαλές. Δεν έχει παρενέργειες. Σπεύστε όλοι να εμβολιαστείτε», πρόσθεσε.

Εμβολιασμοί: Ανοίγει η πλατφόρμα για τα παιδιά άνω των 12 ετών

Το ποσοστό των Ελλήνων που δε φοβάται τον κορωνοϊό και δεν έχει εμβολιαστεί

 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top