Διπλή γιορτή για Μητσοτάκη: Δύο χρόνια κυβέρνησης και ονομαστική εορτή

Ο συμβολισμός της επίσκεψης στο Κερατσίνι στην επέτειο της εκλογικής νίκης

Σήμερα είναι η επέτειος δύο χρόνων από τις εκλογές του 2019 και συμπίπτει με την ονομαστική γιορτή του πρωθυπουργού. Λουλούδια και δώρα άρχισαν να φτάνουν από το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια συμβολική κίνηση επισκέφθηκε το Κερατσίνι και εγκαινίασε το νέο Κέντρο Υγείας στην επέτειο της εκλογικής νίκης. 

Κυριάκος Μητσοτάκης Κέντρο Υγείας Κερατσινίου νοσοκόμες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετά εργαζόμενες στο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου  

Αποτελέσματα εκλογών: Νίκη με 8 μονάδες για ΝΔ - Εκτός Βουλής η Χρυσή Αυγή

Στο Μέγαρο Μαξίμου άρχισαν να φθάνουν δώρα και ανθοδέσμες, ενώ το τηλέφωνο δεν σταμάτησε να χτυπά για ευχές. Στα σκαλιά του Μαξίμου τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο υιοθετημένος σκύλος Πίνατ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός»

Εγκαίνια Κέντρου Υγείας Κερατσινίου: Συμβολική κίνηση στην επέτειο δύο ετών της κυβέρνησης

Νωρίτερα σε μια συμβολική κίνηση, ο πρωθυπουργός εγκαινίασε το Κέντρο υγείας στο Κερατσίνι που θα  προσφέρει από αύριο υπηρεσίες υγείας σε 90.000 πολίτες.

 Κυριάκος Μητσοτάκης Κέντρο Υγείας Κερατσινίου

Ο πρωθυπουργός στο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου  

 «H κυβέρνηση ουδέποτε υποχώρησε από τη δέσμευσή της να είναι κοντά στους πολίτες, ειδικά στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, με έργα ουσίας και όχι επικοινωνίας» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Δήμο της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.   

Δύο χρόνια: Οι μεγάλες προκλήσεις για την Κυβέρνηση ΝΔ
 

Οι δυο μεγάλες κρίσεις  της πρώτης διετίας άρχισαν να ξεδιπλώνονται τον Φεβρουάριο  του 2020 με τους μετανάστες στον Έβρο, τον Μάρτιο με την πανδημία και το lockdown, τον Αυγούστου με το Ορούτς  Ρέις και την Τουρκία στο Αιγαίο. Και ενώ το 2021 ξεκίνησε με την εξασφάλιση 32 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και τα ελληνοτουρκικά μπήκαν σε φάση ύφεσης, η πανδημία με την μετάλλαξη Δέλτα έχει φέρει πάλι τα πάνω κάτω.

Αλλεπάλληλες συσκέψεις Μητσοτάκη για εμβολιασμό, ελέγχους και μετάλλαξη Δ

Επέτειος δύο ετών για την κυβέρνηση - Σκληρή κριτική από την αντιπολίτευση

Αρνητικά αποτιμά τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην πανδημία  η αντιπολίτευση.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει το καταστροφικό έργο  στη λογική του κλεισίματος των νοσοκομείων» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας,  στη συνάντησή του με υγειονομικούς, ενώ η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση  πανικόβλητη εξαντλείται σε απειλές των υπουργών της και πρόχειρες εξαγγελίες που δεν μπορούν να υλοποιηθούν».   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top