Αποκάλυψη: Τα κίνητρα για εμβολιασμένους που ανακοινώνονται σε λίγες ημέρες

Μεγάλες αλλαγές με τα νέα μέτρα σε εστίαση, αθλητισμό, πολιτισμό

Στα νέα μέτρα με κίνητρα για τους εμβολιασμένους, τα οποία θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα, αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Προνόμια εμβολιασμένων: Η αποκάλυψη του Star για τα κίνητρα που θα δοθούν  

Όπως ανέφερε η επικεφαλής του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ του Star, τα κίνητρα θα αφορούν μόνο την ψυχαγωγία: εστίαση, θεάματα, αθλήματα.  

Επίσης, τα κίνητρα θα απευθύνονται σε μεγάλο βαθμό στους επιχειρηματίες. Ένα εστιατόριο που θα διαλέξει οι θαμώνες του να είναι όλοι εμβολιασμένοι, θα επιστρέψει στην προ Covid-19  εποχή, καθώς δε θα έχει μέτρα και αποστάσεις στα τραπέζια και θα χρησιμοποιεί όλους τους χώρους του.

Μητσοτάκης: Έρχονται προνόμια για τους εμβολιασμένους 

Ακόμη 100% πληρότητα θα μπορούν να έχουν κινηματογράφοι, θέατρα, χώροι συναυλιών ή ακόμη και γήπεδα που θα επιλέξουν να δέχονται μόνο εμβολιασμένους θεατές.   

Όπως ανέφερε η Κ. Μακρή, με τον τρόπο αυτό και οι επιχειρηματίες θα κερδίσουν περισσότερη πελατεία και οι πελάτες – θαμώνες θα νοιώθουν ασφαλείς.

«Καμπανάκι» για τέταρτο κύμα κορωνοϊού από Σεπτέμβριο 

Αντιθέτως, όσα καταστήματα ή επιχειρήσεις επιλέξουν να έχουν «μεικτούς»  πελάτες - εμβολιασμένους και μη - θα συνεχίσουν με πολύ μειωμένες πληρότητες,  κανόνες και μέτρα.  

Πότε θα ισχύσουν τα νέα μέτρα με κίνητρα για τους εμβολιασμένους  

Τα μέτρα θα έχουν άμεση εφαρμογή,  μέσα στον Ιούλιο ήδη και δε θα υπάρξει αναμονή μέχρι τη χειμερινή περίοδο. 

Η Κ. Μακρή ανέφερε επίσης ότι ρωτήθηκε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και φαίνεται ότι δεν υπάρχει εμπόδιο.  Οι τεχνικές λεπτομέρειες είναι πάντως πολλές και θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top