Απάντηση Πελώνη στον Τσίπρα για την Ακρόπολη:  Δυσφημίζει τη χώρα 

«Με fake news κακοποιεί την επιστήμη και την αλήθεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

Αριστοτελία Πελώνη

Με δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τα όσα δήλωσε για την Ακρόπολη και με την κατηγορία ότι «κακοποιεί την επιστήμη και την αλήθεια» με fake news πέρασε στην αντεπίθεση η κυβέρνηση, απαντώντας στα όσα υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη.

Πρόσκληση στον Τσίπρα για ξενάγηση στην Ακρόπολη από τη Μενδώνη!          

Η κυρία Πελώνη δήλωσε συγκεκριμένα:

ΥΠΠΟA για Ακρόπολη: Fake Νews ΣΥΡΙΖΑ για ταμπέλα με το όνομα Μενδώνη

«Ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του περί αισθητικής. Δεν μπορεί, όμως, να απαξιώνεται με εύκολους χαρακτηρισμούς η δουλειά μιας ομάδας επιστημόνων, υπό τον Μανόλη Κορρέ, ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή του στην Ακρόπολη -είναι η ίδια ομάδα που δουλεύει για την αναστήλωση της Ακρόπολης τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Είναι τα έργα που, μεταξύ άλλων, έδωσαν για πρώτη φορά πρόσβαση στην Ακρόπολη σε ΑμΕΑ και εμποδιζόμενα άτομα. 

Ο κ. Τσίπρας επέβλεψε τη στατικότητα των fake news για τον Ιερό Βράχο που αναμασά ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και μήνες, κακοποιώντας την επιστήμη και την αλήθεια. Κάνει αντιπολίτευση για τα πάντα, από την πανδημία μέχρι την Ακρόπολη, αδιαφορώντας αν για ακόμη μια φορά δυσφημίζει τη χώρα».

ΥΠΠΟΑ: Αυτοψία Λίνας Μενδώνη στον βράχο της Ακρόπολης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top