Στην Αθήνα για να φυλακιστεί ο Γιάννης Λαγός - Οι πρώτες εικόνες

Θα εκτίσει την ποινή των 13 ετών και 8 μηνών

Στην Αθήνα έφτάσε σήμερα ο Γιάννης Λαγός, μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Στην Αθήνα για να φυλακιστεί ο Γιάννης Λαγός

Γιάννης Λαγός

Γιάννης Λαγός εφετείο

Στην Αθήνα  ο Γιάννης Λαγός

Στην Αθήνα για να φυλακιστεί ο Γιάννης Λαγός

Στην Αθήνα για να φυλακιστεί ο Γιάννης Λαγός

Ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Εισαγγελία Εφετών και αύριο στη φυλακή, πιθανότατα στις φυλακές Δομοκού

Ο ευρωβουλευτής που εκδόθηκε από τις βελγικές αρχές μετά από ένταλμα της Ελλάδας οδηγείται στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών ο οποίος θα του επιδόσει φυλακτήριο ώστε να μεταχθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή του.

Παρών θα είναι και ο αρμόδιος για τις εκδόσεις εισαγγελικός λειτουργός προκειμένου να πιστοποιήσει ότι έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την έκδοση του καταδικασμένου.

Η μεταγωγή του Γ. Λαγού έγινε με κλούβα που συνοδευόταν από δύο τζιπ της Αστυνομίας και ισχυρή δύναμη.

Βγαίνοντας από το όχημα, για να εισέλθει στο κτίριο του Εφετείου, φώναξε: «Για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα, αξίζει κάθε θυσία».

Λαγός: Εκδίδεται το Σάββατο στην Ελλάδα για τη δράση του στη Χρυσή Αυγή

Το μέχρι πριν λίγα χρόνια ισχυρό στέλεχος της Χρυσής Αυγής θα εκτίσει την ποινή των 13 ετών και 8 μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, που είχε επιβάλλει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, που δίκασε την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο το Ευρωκοινοβούλιο ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του Γιάννη Λαγού με συντριπτική πλειοψηφία 658 υπέρ και 25 κατά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top