Εμβόλιο: Η ανάρτηση Μητσοτάκη για το άνοιγμα της πλατφόρμας 45 – 49 ετών  

«Το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο!» έγραψε ο πρωθυπουργός 

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τους εμβολιασμούς  κατά την επίσκεψή του στο εμβολιαστικό κέντρο Ραφήνας  

Να κλείσουν τα ραντεβού τους για εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού κάλεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τους πολίτες 45- 49 ετών με αφορμή το άνοιγμα της πλατφόρμας σήμερα το πρωί. 

Εμβολιασμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 45 – 49 ετών 

«Άνοιξε η πλατφόρμα για τους πολίτες ετών 45-49. Κλείστε το ραντεβού σας! Το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο! https://emvolio.gov.gr» έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Στο παρεκκλήσι του «Ιπποκρατείου» για τον Επιτάφιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Χθες, Μεγάλη Παρασκευή, την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή των νεότερων ηλικιών στον εμβολιασμό εξέφρασε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο εμβολιαστικό κέντρο Ραφήνας. 

Μητσοτάκης από τη Ραφήνα: Οι νέοι δείχνουν τον δρόμο για τον εμβολιασμό 

Η συμμετοχή της ηλικιακής ομάδας 30-45 ετών στον εμβολιασμό είναι μεγάλη και μέχρι το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής είχαν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό συνολικά 130.000 πολίτες ηλικίας 30-39 ετών και 70.000 πολίτες 40-44 ετών. Από όσους έκλεισαν ραντεβού εμβολιάστηκαν ήδη 19.000 από την πρώτη ομάδα και 3.780 από τη δεύτερη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top