Παπαθανάσης για άνοιγμα εστίασης: Τι θα γίνει με τα sms

Τι είπε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης για λιανεμπόριο και γυμναστήρια

Χωρίς περιορισμό στις μετακινήσεις θα λειτουργήσει από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Μαΐου η εστίαση, όπως ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σήμερα οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά για μετακινήσεις και κατάργηση sms

Άνοιγμα εστίασης, αποστολή sms και περιορισμός κυκλοφορίας

Έκανε επίσης σαφές ότι, «δεν χρειάζεται η αποστολή sms για την εστίαση» και εξήγησε, αναφορικά με τον περιορισμό της κυκλοφορίας στις 23:00 ότι, «23:00 είναι η απαγόρευση της κυκλοφορίας. Μετά τις 23:00 μόνο οι εργαζόμενοι μπορούν να κυκλοφορούν», καλώντας τους πολίτες να υπολογίζουν το χρόνο τους ώστε στις 23:00 να έχουν φτάσει στα σπίτια τους.

Διαδημοτικές μετακινήσεις: Tέλος τα SMS από τη Δευτέρα του Πάσχα

Ερωτηθείς σχετικά με το αν στην εστίαση που ανοίγει τη Δευτέρα συμπεριλαμβάνονται και τα μπαρ, καθώς έχει προκύψει σύγχυση, είπε πως το θέμα των ΚΑΔ που θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα, καθώς και η χρήση του sms μετακίνησης, αποτελούν τα σημερινά υπό εξέταση θέματα της Επιτροπής.

Ο Νίκος Παπαθανάσης

Ο Νίκος Παπαθανάσης 

«Όλο το σύστημα των sms είναι υπό αναμόρφωση, να περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις», σημείωσε σχετικά και είπε πως «στο τέλος της ημέρας θα υπάρξουν ανακοινώσεις» ξεκαθαρίζοντας ότι, «τη Δευτέρα θα είναι ξεκάθαρο το πώς θα λειτουργήσουν».

Τι είπε για λιανεμπόριο, άνοιγμα καταστημάτων και αποστολή sms

Το ίδιο είπε και για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει και το λιανεμπόριο χωρίς την αποστολή sms, ότι δηλαδή «το θέμα είναι υπό αναμόρφωση», ζητώντας υπομονή μέχρι τις ανακοινώσεις.

Άνοιγμα γυμναστηρίων 

Όσο αφορά στο θέμα των γυμναστηρίων επεσήμανε ότι, πρέπει «να περιμένουμε να ανοίξει η εστίαση, να δούμε το θέμα της διασποράς. Οτιδήποτε έχει να κάνει με τη διασπορά, θα το περιμένουμε από τους επιστήμονες, που αυτήν τη στιγμή έχουν το νου της στο άνοιγμα της Δευτέρας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top