Aνοίγουν όλα! -  Προς κατάργηση τα “click” στα καταστήματα και τα SMS  

Άρση των περισσότερων περιορισμών και στις μετακινήσεις 

Σχέδιο να ανοίξουν όλες οι  δραστηριότητες ή έστω η συντριπτική τους πλειοψηφία, με τα "click" στα καταστήματα, τα SMS στις μετακινήσεις και μια σειρά άλλων περιορισμών για τον κορωνοϊό να καταργούνται, εξετάζει η κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.    

Πότε ανοίγουν όλα: Τα τρία βήματα που είπε ο Μητσοτάκης στο διάγγελμα

Όπως ανέφερε «αύριο και μεθαύριο συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι και φαίνεται ότι το άνοιγμα της εστίασης γκρεμίζει πολλές απαγορεύσεις». 

Η κυβερνητική πρόταση είναι τη Δευτέρα του Πάσχα (3 Μαΐου) να καταργηθούν τα SMS,  καθώς δεν μπορεί να ισχύσουν δυο μέτρα και δυο σταθμά, δηλαδή να στέλνεις μήνυμα για τον φούρνο αλλά όχι για το εστιατόριο.  

Προς κατάργηση από 3/5 και η απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο, επειδή τα καφέ και τα εστιατόρια που θέλουμε να πάμε δεν είναι κατ’  ανάγκην στον δήμο μας.  

Άρση lockdown: Ακολουθούν εμπορικά κέντρα, φροντιστήρια, κέντρα αισθητικής

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ   

Μέχρι τότε ωστόσο ισχύει η απαγόρευση των διαδημοτικών μετακινήσεων, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. «Τυπικά δεν μπορούμε να πάμε στο εξοχικό μας, στην Περιφέρεια Αττικής, είτε στο Σούνιο είναι είτε στον Ωρωπό και την Κινέττα» διευκρίνισε η σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.  

Εστίαση: Χωρίς SMS η διαδημοτική μετακίνηση από τις 3 Μαΐου

Aπό δήμο σε δήμο θα μπορούμε πάντως να μετακινηθούμε μόνο το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, αλλά από τη Δευτέρα μάλλον οι διαδημοτικές μετακινήσεις  θα είναι ελεύθερες.  

ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ CLICK INSIDE ΚΑΙ CLICK AWAY 

Το τελευταίο που θα εξεταστεί είναι η κατάργηση των ραντεβού στο κατάστημα, αν συμφωνήσουν οι ειδικοί. Από Τετάρτη 5/5 όπως όλα δείχνουν θα ψωνίζουμε ελεύθερα, χωρίς click away και click inside.  

Ανοίγουν εμπορικά κέντρα και κέντρα αισθητικής: Πώς θα λειτουργούν

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top