Δολοφονία Καραϊβάζ: Έντονες αντιδράσεις για το σκίτσο ΕΦΣΥΝ με Μητσοτάκη

Πελώνη: Πρόκειται για απαράδεκτο σκίτσο

«Τι φαρμάκι ήταν αυτό που ήπια; Δεν μπορώ να μιλήσω», είπε καταρρακωμένη η μητέρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου, Παναγιώτα, μιλώντας στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σκίτσο του Πέτρου Ζερβού στην Εφημερίδα των Συντακτών σχετικά με τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Στο επίμαχο σκίτσο απεικονίζεται ο πρωθυπουργός να πίνει καφέ και να διαβάζει εφημερίδα, καθισμένος στο σκούτερ των δραστών της εν ψυχρώ εκτέλεσης του δημοσιογράφου.

Σκίτσο ΕΦΣΥΝ δολοφονία Καραϊβάζ

Το σκίτσο του Πέτρου Ζερβού για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο μηχανάκι των εκτελεστών / Πηγή σκίτσου: Εφημερίδα των Συντακτών 

Γιώργος Καραϊβάζ: Η στιγμή που η σύζυγός του έμαθε ότι είναι νεκρός

«Δεν ξέρω πώς να σχολιάσω το σκίτσο της ΕΦΣΥΝ. Απαράδεκτο. Το αφήγημα που επιδιώκεται να περάσει ότι η Ελλάδα είναι Κολομβία είναι ανυπόστατο. Να είναι πιο προσεκτική η αντιπολίτευση. Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός, να βλέπει τα στοιχεία και να μην διασύρει την χώρα μας στο εξωτερικό», σχολίασε η Αριστοτελία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Πελώνη: Έρχονται self tests για εργαζόμενους ιδιωτικού και δημοσίου τομέα

O Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε εμμέσως αλλά πολύ σαφώς το σκίτσο, κάνοντας retweet ένα σχόλιο που έκανε λόγο για «εμετικό σκίτσο».

«Δεν θεωρώ ότι έχει καμία σχέση ο πρωθυπουργός με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Για όνομα του Θεού μη δίνουμε τέτοιες διαστάσεις», ανέφερε στον Σκάι η Μαρία Αντωνιάδου, πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, προαναγγέλλοντας ότι θα επιληφθούν του θέματος τα αρμόδια όργανα.

Πολλά ήταν τα αρνητικά σχόλια και στο διαδίκτυο, με χρήστες του twitter να αναρωτιούνται εάν θα έπρεπε να υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα.

Γιώργος Καραϊβάζ: «Ο γιος μου ήταν το καμάρι μου» - Σπάραξε η μητέρα του

Ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του, επέρριψε βαρύτατες ευθύνες στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και έκανε λόγο «για κατάντια που ρίχνει βαριά τη σκιά της στη δημόσια ζωή».

Με βαθύτατη ανησυχία παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες μια σειρά από δολοφονικές επιθέσεις που διαδέχονται η μία την...

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Σάββατο, 10 Απριλίου 2021
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top