Ηλεκτρονικές αγορές και... delivery και από τις λαϊκές

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ ειδικά για την εστίαση προανήγγειλε ο Γεωργιάδης

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ ειδικά για την εστίαση, που έχει πληγεί ιδιαίτερα κατά την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού, προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δουλεύουμε πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα για τη δημιουργία ενός προγράμματος ΕΣΠΑ, ειδικά εστιασμένου στην εστίαση με σκοπό να τους διευκολύνουμε κατά την επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων τους, όταν η πανδημία το επιτρέψει» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στον Σκάι 100,3 FM.

O κ. Γεωργιάδης τόνισε πως οι άνθρωποι της εστίασης πρέπει να βοηθηθούν, για να πάρουν μπρος οι επιχειρήσεις τους.

Λιανεμπόριο: Αμφίβολο το άνοιγμα στις 29 Μαρτίου, «πάει» για τις 5 Απριλίου

«Η εστίαση έχει δεχθεί ένα πολύ μεγάλο πλήγμα γιατί έμεινε κλειστή, πρακτικά, από την 1η Νοεμβρίου μέχρι σήμερα. Εκτός του delivery, όλα τα άλλα είναι κλειστά», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Επίδομα 534 ευρώ: Τι ισχύει για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που ανοίγουν

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο θέμα του ηλεκτρονικού εμπορίου στις λαϊκές, βάσει του νέου νομοσχεδίου, που καταρτίζει το υπουργείο Ανάπτυξης.

Όπως προβλέπει, οι επαγγελματίες πωλητές, που διαθέτουν χώρους αποθήκης στην έδρα τους και για το διάστημα που διαθέτουν άδεια δραστηριοποίησης σε λαϊκή αγορά, μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους και μέσω ηλεκτρονικών πωλήσεων

«Θέλω να με εμπιστευτούν σε έναν νόμο που θα τους δώσει αξιοπρέπεια και εργασία για άλλον έναν αιώνα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top