Το παρασκήνιο των αποφάσεων της Επιτροπής - Θυελλώδης η συνεδρίαση        

Αντίθετος και ο Σωτήρης Τσιόδρας με περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων   

Δείτε τι αποκάλυψε η Κ. Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τη συνεδρίαση της Επιτροπής     

Το παρασκήνιο των αποφάσεων της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων κατά τη σημερινή συνεδρίαση, στην οποία αποφασίσθηκε να υπάρξει μια «ανάσα» από τα μέτρα για τον κορωνοϊό, αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.      

«Ανάσα» στην καραντίνα: Τι ανοίγει από τη Δευτέρα        

Όπως ανέφερε ήταν «πολύ έντονη συνεδρίαση,  σκεφτείτε ότι διήρκησε επτά ώρες, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα».  

Από την κυβέρνηση ήταν εκεί ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος έδωσε αγώνα να ανοίξει  η μετακίνηση από δήμο σε δήμο,  για τα καταστήματα και την άθληση.  

Σκέρτσος: Δωρεάν τεστ για όλους τους πολίτες από το φαρμακεία

«Όλοι οι λοιμωξιολόγοι ήταν απέναντι, όπως ο Σωτήρης Τσιόδρας,  που συνήθως είναι πιο διαλλακτικός, αλλά  ψήφισε «όχι»,  να μην ανοίξει η μετακίνηση, ενώ το ίδιο έκαναν όλοι»  ανέφερε η Κ. Μακρή.    

Όπως πρόσθεσε, το επιχείρημά τους ήταν πως «δε γίνονται αυτά, θα ξεχυθούν όλοι έξω»  και οι πολίτες θα πάρουν το λάθος μήνυμα ότι τελειώσαμε με τον κορωνοϊό.   

Εκκλησίες: Ποιες και πώς θα λειτουργήσουν μέχρι την άλλη Παρασκευή 

«Η συνεδρίαση είχε πολύ γκρίνια για τις κυβερνητικές διαρροές των προηγούμενων ημερών, για το τι ανοίγει και τι όχι. Θεώρησαν ότι αυτό  τους ασκεί μια πίεση. Και με τις  πολύ συντηρτικές αποφάσεις τους, με την πολύ μικρή χαλάρωση, έδειξαν ότι είναι σε άλλο κλίμα» κατέληξε η Κ. Μακρή.        

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top