Επίθεση από αντιεξουσιαστές στη βουλευτή της ΝΔ Αλεξοπούλου σε αιμοδοσία!

Τι καταγγέλλει η ΝΔ για την επίθεση στη βουλευτή της  

Χριστίνα Αλεξοπούλου βουλευτής ΝΔ

Επίθεση από αντιεξουσιαστές δέχθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου κατά τη διάρκεια εθελοντικής αιμοδοσίας που οργάνωσε το πολιτικό της γραφείο με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, όπως αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.  

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο «Ινδιάνος» για τον τραυματισμό του αστυνομικού

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει συγκεκριμένα για την επίθεση στη  Χριστίνα Αλεξοπούλου:

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Ομάδα αστυνομικών προστατεύει τον τραυματία

«Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται σε συνέχεια των καθημερινών επιθέσεων σε βουλευτές και στελέχη μας και επιβεβαιώνει δύο πράγματα: Πρώτον, ότι η δήθεν «αλληλεγγύη» των θρασύδειλων τραμπούκων δεν λογαριάζει ούτε θεμελιώδεις πράξεις πραγματικής αλληλεγγύης όπως η αιμοδοσία, και δεύτερον ότι η τοξική ρητορική που μεθοδικά εισάγουν στον δημόσιο διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ και τα δεκανίκια του στοχεύει αποκλειστικά στο να υποδαυλίσει κοινωνικές εντάσεις.

Ο προπηλακισμός ανθρώπων που περίμεναν να δώσουν αίμα για συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη είναι το ύστατο κατάντημα ενός χώρου που βάζει τις ιδεοληψίες του πάνω από την ανθρώπινη αξία. Η Νέα Δημοκρατία έχει δώσει την υπόσχεση να ενώσει όλους τους Έλληνες. Και σε αυτή τη δέσμευση μένουμε προσηλωμένοι καλώντας και τα υπόλοιπα κόμματα να προσέλθουν στην ίδια κατεύθυνση».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top