ΣΥΡΙΖΑ: Αντί να παραιτηθεί η Μενδώνη παραιτήθηκε ο Ταραντίλης

Εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά επίθεση στην κυβέρνηση

Μετά την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Χρήστου Ταραντίλη, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μία ανακοίνωση εξαπολύοντας για ακόμα μία φορά επίθεση στην κυβέρνηση.

«Αντί να παραιτηθεί η κ. Μενδώνη, που έχει γαντζωθεί στη καρέκλα της τη στιγμή που έχουν ξεσηκωθεί εναντίον της όλοι οι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αγανακτισμένοι από τη συγκάλυψη του κατηγορουμένου για παιδεραστία κ. Λιγνάδη, παραιτείται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης

«Αν πρόκειται για τη χαμένη ευθιξία του κ. Μητσοτάκη και της κ. Μενδώνη, του αξίζουν συγχαρητήρια. Αν, όμως, πρόκειται για τις εσωτερικές ίντριγκες της κυβέρνησης και για το ποιος άδειασε ποιον προκειμένου να καλύψουν τον Λιγνάδη, δεν αφορά κανέναν. Σε κάθε περίπτωση, οι ευθύνες του κ. Μητσοτάκη για το σκάνδαλο Λιγνάδη - Μενδώνη δεν θα ξεχαστούν. Και μιας και ο κ. Ταραντίλης έκανε την αρχή, καιρός είναι η κ. Μενδώνη να ακολουθήσει. Το απαιτεί η κοινή λογική», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top