Μητσοτάκης στους Υπουργούς: Στηρίξτε τη Μενδώνη  

Θυελλώδης αναμένεται η συνεδρίαση στη Βουλή την Πέμπτη

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τους Υπουργούς που δε στήριξαν δημόσια τη Λίνα Μενδώνη, στο ζήτημα που ανέκυψε με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.    

Μητσοτάκης: Προανήγγειλε παράταση του lockdown

Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός διαμήνυσε σύμφωνα με πληροφορίες στο Υπουργικό Συμβούλιο ότι «πάντα στεκόμαστε ο ένας στον άλλο στα δύσκολα» και υπογράμμισε ότι  κατά καιρούς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοχοποιήσει διάφορους υπουργούς και «έχει ζητήσει την παραίτηση των μισών μελών του Υπουργικού Συμβουλίου», όπως χαρακτηριστικά  ανέφερε. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρωθυπουργός πρόσθεσε, απευθυνόμενος στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου: «Θυμηθείτε πόσους από εσάς έχει βοηθήσει η Λίνα Μενδώνη στην προώθηση σημαντικών ζητημάτων λύνοντας θέματα συναρμοδιοτήτων».

56 προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών υπέρ της Μενδώνη

ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛH

Θυελλώδης αναμένεται πάντως η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή την Πέμπτη σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για την υπόθεση Λιγνάδη, αλλά και τα άλλα μεγάλα ζητήματα της επικαιρότητας, όπως η διαχείριση της κακοκαιρίας «Μήδεια» αλλά και του  κορωνοϊού. 

Η συγκινητική αναφορά Κικίλια στη μάχη που δίνει βρέφος 24 ημερών στη ΜΕΘ

Ενδεικτική του κλίματος ήταν σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία σχολίασε τα όσα ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης στη συνεδρίαση του Υπουργικού Σμβουλίου: «Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε σήμερα όσα λέμε τόσες μέρες. Ότι η κα Μενδώνη τόσο καιρό λειτουργούσε υπό τις οδηγίες του. Και αφού μάζεψε τους βουλευτές του που ζητούσαν την παραίτησή της, τώρα φρόντισε να στείλει το ίδιο μήνυμα και στους υπουργούς του για να τη στηρίξουν».

Κατά του ΣΥΡΙΖΑ πάντως έβαλε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι  σχολίασε για την κριτική της Κουμουνδούρου: «Τ΄ακούω ως αέρα κοπανιστό. Όποιος ας πούμε σηκώνει το δάχτυλο και λέει στον άλλον , πρέπει ο ίδιος όταν κυβέρνησε να λέει ο ίδιος τι  έκανε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top