Χρυσοχοΐδης: Κερδίζουμε τον πόλεμο - Το Πάσχα θα κάνουμε Ανάσταση! 

Πηγαίνει πολύ καλύτερα ο εμβολιασμός δήλωσε μετά τη σύσκεψη στο Μαξίμου

«Κερδίζουμε τον πόλεμο. Το Πάσχα θα κάνουμε Ανάσταση»  δήλωσε κατηγορηματικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τον έλεγχο της τήρησης των μέτρων για το νέο lockdown και την εφαρμογή της τηλεργασίας, υπό τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.      

«Σφίγγουν τα λουριά» για την τηλεργασία: Σύσκεψη σε Μαξίμου υπό Γεραπετρίτη

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό για τον οποίο δήλωσε:  

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί στους άνω των 60 ετών: Πώς θα κλείσετε ραντεβού

«Ο εμβολιασμός πάει πολύ καλά. Είμαστε τέταρτοι στην Ευρώπη! Μην ακούτε τι λένε. Όταν είναι η σειρά σας, εμβολιασθείτε! Για να κάνετε καλό στον εαυτό σας και να σώσετε  συνανθρώπους. Έχουμε ακόμη μάχες να δώσουμε. Στερνές,  αλλά μάχες. Κάθε νέος περιορισμός είναι μια τελευταία μάχη. Για να μην χαθεί κανείς. Για να μην επηρεασθεί ο ρυθμός του εμβολιασμού».

Όσον αφορά το νέο lockdown o κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε: 

«Είναι αλήθεια πως δεν αντέχεται να κλείνουμε κάθε τόσο. Σχολεία, δουλειές, ζωές. Είναι πιο αλήθεια, όμως,  πως πρέπει να κλείνουμε όταν ο ιός επελαύνει.Γνωρίζουμε ότι αυτή  η άμυνα μας φέρνει πιο κοντά στη ζωή. Το γνωρίζουμε γιατί με την πειθαρχία και τα μέτρα έχουμε καταφέρει να έχουμε από τους λιγότερους θανάτους στις  στατιστικές της Ευρώπης.Από αύριο η Αττική δίνει μάχη μέχρι τέλη Φεβρουαρίου. Δίνετε μάχη τηρώντας τα μέτρα. Δίνουμε μάχη, εποπτεύοντας την τήρησή τους. Όλοι μαζί με υπομονή, επιμονή κι ευθύνη. Γιατί ξέρουμε πια πολύ καλά, πως όλα αυτά είναι για να κάνουμε Ανάσταση. Για να ‘μαστε όλοι εκεί!». 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top